Wil je een infographic laten maken?
De Animatier helpt van start tot finish!

Jaarcijfers kunnen vaak erg veel tijd vergen. Vaak zijn de cijfers bij elkaar gezocht, berekeningen gemaakt en uitgebreide teksten geschreven. Nu moet alles duidelijk maar ook mooi in beeld gebrachten worden. Dat kan, als je en infographic laat maken. De Animatier helpt je bij het verwerken van de data tot een statische, een geanimeerde of zelfs een interactieve infographic.
Nog nooit kwam je data zo mooi in beeld!

Infographic offerte op maat laten maken

Kosten infographic

Een infographic wordt vaak in verschillende stappen gemaakt. Eerst wordt de data verzameld en geïndexeerd. Daarna wordt er een passende vormgeving gemaakt en vervolgens wordt alle data verwerkt. Doordat er bij elke stap diverse mutatierondes zijn heb je de regie zelf in handen.

Door deze manier van werken kan De Animatier al een statische (print) infographic maken vanaf:

€ 950,-

Infographic offerte

De vanaf-prijs voor een statische infographic door De Animatier is altijd inclusief:

  • Een juiste verwerking van alle gegevens
  • Een vormgeving in jouw huisstijl
  • De juiste bestanden voor drukwerk

Interesse gewekt? De Animatier maakt voor jou een offerte binnen 1 werkdag.

Bekijk ook de informatie over geanimeerde infographics en interactieve inforgraphics.


Offerte laten maken
Interactieve infographic door De Animatier laten maken

Interactieve infographic

Veel data in verschillende categorien die op hun beurt weer opgedeelt zijn in groepen en subcategorien. Je komt er zelf niet meer uit, laat staat dat je deze data op deze manier met je klanten kunt delen. De Animatier is ervaren in het structureren van deze data en ze om te zetten naar een interactief platform. Bezoekers kunnen vervolgens snel en gemakkelijk bij de betreffende informatie. Ook interactieve grafieken en gelaagde informatie behoren tot dit pakket.

Interactief laten maken
Geanimeerde infographic door De Animatier laten maken

Geanimeerde infographic

Je hebt een berg data en wilt deze hapklaar aan je klanten aan kunnen bieden. Dan is een geanimeerde infographic de ideale oplossing. De Animatier gaat samen met je kijken naar hoe de data visueel in beeld gebracht kan worden. Vervolgens maken we samen een voice-over tekst en wordt er een stijl bepaald. Binnen no-time is die (normaal) saaie informatie omgetoverd tot een animatie op maat.


Animatie laten maken
Interactieve Google Maps laten maken

Interactieve kaart laten maken

Ben je op zoek naar een manier om complexe data op een kaart weer te geven? Overweeg dan eens om de kaart interactief te laten maken. Op deze wijze kun je het overzicht rustig houden en de data in verschillende verdiepingen en lagen aan de bezoeker presenteren. De data kan geïmporteerd, gekoppeld en geoptimaliseerd worden voor de weergave op een kaart. Daarnaast kan de data die de interactiviteit met de kaart opleverd ook weer veel inzicht geven in de bezoeker van de interactieve kaart. Een win-win applicatie dus!

Interactieve kaart laten maken
Interactieve vragenlijst laten maken

Interactieve vragenlijst maken

Online assessments of vragenlijsten kun je maken met bestaande tools, maar wat nou als die niet toereikend genoeg zijn? Bieden ze wel de juiste manier van weergeven of een rapportage dat aansluit bij je behoefte? De Animatier maakt interactieve vragenlijsten op maat. Daarbij wordt er altijd gekeken naar alle interactieve en visuele wensen van de klant. Inclusief de mogelijkheid van een beheersysteem en import van bestaande data en export van nieuwe data. Ook integratie van API’s of externe platformen is mogelijk!

Interactieve vragenlijst maken
Datavisualisatie laten maken door De Animatier

Datavisualisatie

Al je data van je huidige project op een aantrekkelijke manier in beeld? Dat kan! Samen met De Animatier ga je kijken naar een vorm die past bij de informatie. Dit kan bijvoorbeeld een statische (print), geanimeerde (video) of interactieve (web) datavisualisatie zijn. Vevolgens kijken we naar een leuke stijl die aansluit bij de data.

Datavisualisatie laten maken
Digitaal jaarverslag online laten maken door De Animatier

Digitaal jaarverslag

Jaarcijfers, jaarcijfers, jaarcijfers. Wat moeten we er mee. Weer een document laten drukken wat nietmand leest? Of wellicht een PDF mailen die niemand leest en niet te analyseren is? Een digitaal jaarverslag kan de oplossing zijn! De Animatier kijkt samen met jou naar de data, cijfers en informatie van afgelopen jaar en bepaald zo een leuke vorm en stijl. Dit kan strak en chronologisch of creatief en interactief. Niets is te gek om jullie cijfers wel gelezen te krijgen dit jaar.

Digitaal jaarverslag maken

De Animatier werkt onder andere voor

Klanten-De-Animatier

Toch nog vragen?
Neem gerust contact op met Bram: 06 4786 2612

Of stuur een mailtje