Routekaart Babyconnect Infographic

Interactieve routekaart Babyconnect

Babyconnect is een versnellingsprogramma van Stichting CareCodex voor informatie-uitwisseling tussen patiënt/cliënt en professional in de geboortezorg. Om helder te kunnen communiceren wat hier voor nodig is heeft de Animatier voor Babyconnect een routekaart opgesteld. Deze routekaart is interactief en bevat verschillende verdiepingen aan informatie. De gebruiker navigeert door de jaren heen en ziet zo wat er al gedaan is om dit plan te bewerkstelligen en wat er nog nodig is in de toekomst. Deze online tool wordt regelmatig geupdate om de veranderingen in de planning te weerspiegelen.

Bekijk de interactieve routekaart Babyconnect
babyconnect logo

Over BabyConnect

Babyconnect is een programma voor informatie-uitwisseling tussen cliënt en professional binnen de geboortezorg. Het doel is om zorg voor moeder en kind(eren) rond de zwangerschap en geboorte naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Dit omvat ook de overdracht van informatie naar andere zorgverleners van de cliënt en haar kind, zoals de jeugdgezondheidszorg, kinderarts en huisarts.

Stichting Care Codex

Over Stichting CareCodex

Stichting CareCodex is een non-profitorganisatie die streeft naar verbetering van de zorg in Nederland en daarbuiten door transparante, veilige, digitale informatie-uitwisseling tussen zorgverleners en cliënten/patiënten mogelijk te maken. In hun benadering staat de cliënt/patiënt bovenaan in de hiërarchie van eindgebruikers en heeft de regie over zijn of haar persoonlijke gegevens en informatie.

Ook een interactieve infographic laten maken?

Ben je ook op zoek naar een goede manier om een routekaart, jaarplanning of toekomstplan weer te geven? Neem dan contact op met de Animatier, dan kijken we samen naar een interactieve infographic of één van de vele andere mogelijkheden.

Interactieve infographic laten maken