Animatie studio Nijmegen

Op zoek naar een animatie studio in de omgeving van Nijmegen? Dan ben je bij De Animatier aan het juiste adres. Animatie bureau De Animatier helpt iedereen in en in de buurt van Nijmegen met het maken van 2D animaties, 3D animaties en infographics. Of je nu iets uit te leggen hebt, een product wilt promoten of een proces wilt uitleggen. Met meer dan 20 jaar ervaring op animatie- en internetgebied weet animatiebedrijf De Animatier als geen ander wat de beste oplossing is voor jouw product of dienst. Persoonlijk contact staat daarbij hoog in het vaandel!

Dus: ben je op zoek naar een animatie bureau in de omgeving van Nijmegen?

Neem dan direct contact op!
Rijk van Nijmegen - RVN - Uitleganimatie

Animatie laten maken in omgeving Nijmegen

Wil je een animatie laten maken in de omgeving van Nijmegen? De Animatier maakt onder andere uitleganimaties, explainers, uitlegvideos, productanimaties, commercials en infographic animaties.

Animatievoorbeelden
Interactieve vragenlijst vsv

Infographic laten maken in omgeving Nijmegen

Een infographic laten maken in de omgeving van Nijmegen? De Animatier maakt statische infographics, interactieve infographics en geanimeerde infographics. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Infographics voorbeelden

Animatiestudio Animatier

Geen managers, maar korte lijntjes
Bram, De Animatier, houdt niet zo van senior projectmanagers. Hij neemt daarom zelf de opdracht van je aan, bespreekt alle wensen en maakt een passende prijsopgave of een offerte. Bij akkoord maakt hij de opdracht zelf volledig naar wens en stuurt je als laatste persoonlijk de factuur. Hierdoor zal het het proces nooit onnodig kunnen vertragen.

Duidelijke prijzen
Animatie bureau De Animatier werkt altijd met marktconforme prijzen en laat je precies weten waar de kosten in komen te zitten. Werk je liever met een strippenkaart? Ook dat kan! De Animatier geeft je, wanneer je maar wilt, inzicht in de gemaakte uren. De Animatier gelooft namelijk, ook qua kosten, in transparantie en duidelijkheid.

Altijd maatwerk
De Animatier heeft geen laadjes met standaard animaties. Alle opdrachten zijn op maat gemaakt. Huisstijlen en guidelines worden daarbij gerespecteerd.

Animator Bram Bulkens, De Animatier

Alle puntjes op een rij

Animatiebedrijf De Animatier gelooft in:

 • Oplossingsgericht werken
 • De klant betrekken bij het proces
 • Duidelijke en heldere communicatie
 • Snelle reactie op jouw vragen
 • Veelzijdige en creatieve oplossingen
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Duidelijke prijzen op projectbasis
 • Afronden binnen de deadline
 • Afronden binnen het budget
 • Een rapportcijfer van een 8 of hoger
 • Koffie ter kennismaking

Uitproberen? Bel Bram via 06 4786 2612

Of stuur een mailtje

Wat zeggen klanten over animatie studio De Animatier:

De Animatier
5.0
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Marie WetzelsMarie Wetzels
12:35 10 Jun 24
Samen hebben we een mooie tool (door)ontwikkeld. Heel het traject verliep erg soepel en het is fijn samenwerken met Bram. Hij denkt mee, schakelt snel en is erg toegankelijk. Voor het volgende project weten we Bram weer te vinden.
E SE S
11:44 23 Apr 24
Voor Facet hebben we besloten om animaties te laten maken door De Animatier om de bezoekers van Facet te begeleiden. Bram heeft goed geluisterd en gekeken naar Facet, de uitstraling en boodschap, en heeft dit zeer vakkundig weten toe te passen in de animaties. Wat een frisse, speelse en duidelijke animaties zijn hieruit voortgekomen!Bram is klantvriendelijk, geduldig en zeer professioneel, en ik ben blij dat we deze samenwerking met De Animatier zijn aangegaan.
Mikayla van BemmelMikayla van Bemmel
12:39 04 Apr 24
Als je op zoek bent naar topkwaliteit animaties en een goede service: zoek dan niet verder! Wij hebben Bram ingeschakeld om animaties te maken voor ons bedrijf McMain Software. Bram begreep meteen wat wij wilden en heeft onze ideeën op een boeiende manier weten overbrengen in de animaties. Daarnaast verliep het contact erg soepel. Bram reageert snel en je weet precies waar je aan toe bent. Niets was te gek, Bram dacht overal aan mee. Ik zou iedereen zo'n fijne samenwerking gunnen!
jan mikkersjan mikkers
11:14 04 Apr 24
Voor het maken van een animatie een hele fijne samenwerking met Bram ervaren. Aanleiding was dat we een animatie nodig hadden voor het plaatsen van een zwembad voor TVR Zwembaden (www.tvrzwembaden.nl). Bram reageert snel, weet de informatie meteen op de juiste manier om te zetten naar een kloppende tekening. Ook werkt hij met een strakke planning, waardoor we op de afgesproken tijd klaar waren en de animatie op een beurs konden gebruiken.
Jordy van ManenJordy van Manen
10:07 04 Apr 24
Bram is een topper. Een duidelijke en snelle communicatie vind ik erg belangrijk. De prijs is vooraf duidelijk en het uitvoeren van zijn werk doet hij snel en deskundig. Ik zocht een bedrijf dat mijn logo tot leven kon laten komen als intro voor video’s. Ik kan Bram aan iedereen aanraden.
Sanne van LentSanne van Lent
07:16 04 Apr 24
daniel sdaniel s
13:57 04 May 23
Bram is een hele fijne kerel die voor ons als verlengstuk werkt van de creatieve marketeers bij Team Switch. Door Bram zijn wij sterker. En daar profiteren onze klanten van.
John BirdmanJohn Birdman
13:03 11 Nov 22
Het was een zeer fijne samenwerking met Bram van Animatier. Hij kon zich heel goed inleven in de aanvraag die ik had en wat ik aangeleverd kreeg overtrof mijn verwachtingen!Ik weet nu wie ik de volgende keer weer ga bellen!
Jimmy-Boy SpiesJimmy-Boy Spies
14:03 02 Nov 22
Namens het bedrijf QR-FIT hebben wij een aanvraag ingediend voor het maken van geanimeerde intro's voor al onze video's. Na vooraf contact te hebben gehad en een goeie schets gemaakt te hebben van de wensen en behoeften is De Animatier voor ons aan de slag gegaan. Het resultaat: Onwijs mooie geanimeerde intro's die we nu voor al onze video's gebruiken. Het is pakkend, sluit aan bij de visie van het bedrijf en in 5 seconden zie je helemaal waar het beeldmerk en het bedrijf voor staat.Tijdens het proces werden, we door middel van wire-frames, meegenomen in de animatie. Dit was erg leuk en fijn om te zien hoe De Animatier te werk gaat. De tunes worden afgestemd op de animatie en sloot daar ook perfect op aan.Al met al een hele fijne samenwerking en communicatie ervaren met De Animatier!
Ruth EversRuth Evers
10:42 06 May 22
Het is heel fijn samenwerken met Bram. Hij werkt snel en zorgvuldig. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken altijd na. Hij zorgt ervoor dat hij goed weet wat je als klant voor resultaat wil zien en denkt mee. Wij zijn heel blij met het eindproduct en krijgen er van anderen veel leuke opmerkingen over. Ik zou Bram voor een volgende opdracht weer vragen. - Ruth-
Alja FredriksenAlja Fredriksen
13:43 18 Apr 22
Wat is het fijn samenwerken met Bram! Hij heeft originele ideeën en altijd tijd om snel aanpassingen te doen. Fijn contact en resultaat van de animaties/logo's voor onze tv-programma's Werners Garage en De Bourgondiërs is geweldig!
Jitse BrouwerJitse Brouwer
14:00 21 Mar 22
Wij hebben Bram (Animatier) ingeschakeld omdat we een relatief saai document wilde omtoveren tot iets wat doorklikken uitnodigt. Bram is hier echt enorm in geslaagd en ik ben zelf extreem tevreden met het resultaat. Een aantal zaken die daartoe hebben bijgedragen:- Bram kon op korte termijn, snel leveren- Bram kon ons begeleiden in het visualiseren van onze ideeën en bood veel creativiteit- Bram was enorm flexibel en kon geregeld met ons zitten om onze aanpassingen snel te implementeren- Het resultaat was minstens even mooi als de voorbeelden die hij op zijn website heeft staan.- De prijs was erg marktconform.Kortom, Bram heeft het geweldig gedaan en we waren enorm tevreden met het resultaat. We hebben zelf uitvoerig vergeleken met andere aanbieders en ik kan persoonlijk Bram erg aanbevelen.
js_loader

De Animatier werkt onder andere voor:

Klanten van De Animatier

Bram Bulkens - Animator en infographicus

Hoi! Ik ben Bram, De Animatier

Al heel lang heb ik een connectie met Nijmegen. Ik ging er altijd naar de cafés, festivals en bioscoop met vrienden en familie. Wanneer ik naar mijn opleiding ging moest ik ook altijd overstappen in Nijmegen en in Nijmegen had ik ook mijn eerste muziekbandje. Later zat ik met mijn animatiestudio De Animatier een hele tijd onder de rok van Nijmegen gevestigd, in Beuningen. Daarnaast heb ik nog steeds veel zakelijke relaties in en rond Nijmegen. Mijn relatie met Nijmegen is dus heel divers, maar altijd positief geweest! Wat spreekt jou aan in Nijmegen?

Samen eens bespreken onder het genot van een kopje koffie? Ik kom graag bij je langs!

Veel gestelde vragen over Animatie Studio Nijmegen

 • Wat doet animatie studio De Animatier?

  Animatie bedrijf De Animatier is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige 2D- en 3D-animaties voor diverse doeleinden, zoals bedrijfsintroducties, productpresentaties en educatieve video’s. Daarnaast biedt animatie studio De Animatier op maat gemaakte interactieve oplossingen, zoals infographics of assessments(vragenlijsten), die bedrijven helpen bij het effectief presenteren van data en het betrekken van hun doelgroep. Animatiebedrijf De Animatier bevind zich in de buurt van Nijmegen. Zin in een kopje koffie? De Animatier schuift graag bij je aan!

 • Waar komt De Animatier vandaan?

  Animatiebedrijf De Animatier bevind zich in de driehoek: Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch. Ondanks dat dit de vestigingslocatie is is De Animatier niet beperkt tot deze omgeving. Daarom maakt de Animatier animaties en infographics voor organisaties door heel Nederland, heel Europa en ook wereldwijd. Bevind je bedrijf zich niet in de buurt van Nijmegen? Dan komt De Animatier alsnog graag bij je op bezoek, maar ook online afspreken is voor De Animatier geen enkel probleem. Dan bewaren we die koffie gewoon voor een volgende keer.

 • Kun je bij ons langskomen in de omgeving van Nijmegen?

  De Animatier schuift graag aan om te sparren over mogelijkheden, of dit nu in de Omgeving van Nijmegen, Amsterdam of buiten Nederland is. Dus ja: als je, net als ik, je bevind in de omgeving van Nijmegen, dan kom ik graag bij je langs, maar ook als je ergens anders gevestigd zit. Wil je een keertje bij mij op locatie komen kijken: ook geen probleem. Neem contact op en we drinken hier lekker een kopje koffie (of cappuccino) samen!

 • Kan De Animatier bij ons in Nijmegen op locatie komen werken?

  Dat is zeker mogelijk, maar we moeten dan wel even goed de voorwaarden hiervoor bespreken. De Animatier werkt veel met de software van Adobe en 3D pakketten van Maxon. Daarvoor is een serieuze desktop computer nodig. De juiste hardware en software heb ik op mijn eigen kantoor natuurlijk staan maar is niet gemakkelijk om zomaar overal mee naartoe te nemen. Dus: Ja, de Animatier kan op locatie werken, maar dan bespreken we eerst even goed wat er voor de betreffende klus nodig is.

 • Kunnen wij op bezoek komen bij de Animatier?

  Natuurlijk! Bij De Animatier staat altijd koffie klaar voor wie maar zin heeft in een bakkie. Zowel op het (zakelijke) kantoor-adres als privé. Bevind je je niet in de buurt van Nijmegen, Uden, Oss, Den Bosch of Eindhoven? Dan kunnen we natuurlijk ook altijd ergens in het midden afspreken, of ik kom gewoon naar jullie toe! 🙂

 • Is animatie studio De Animatier een goedkoop animatiebedrijf vergeleken met andere animatiebureaus in Nijmegen?

  De Animatier is een klein animatiebureau met markt conforme uurprijzen. Doordat De Animatier snel kan werken is hij competitief geprijsd ten opzichte van andere animatiebedrijven. Daarnaast biedt De Animatier uitstekende service, reageert snel op vragen en kan al binnen een werkdag een offerte maken. Ook kan De Animatier uitstekend werken vanuit een van tevoren vastgesteld budget. Hierbij kijken we samen naar de eventuele concessies in complexiteit van de te maken animatie of infographic.

Samen een bakkie doen?
Ik kom graag bij je langs! Bel: 06 4786 2612

Of stuur een mailtje