Animatie studio Uden

Ben je op zoek naar een animatie bureau in Uden? Dan is De Animatier de juiste partij voor jou! Animatie studio De Animatier is namelijk gevestigd in D’n Office aan de Loopkantstraat 25 te Uden en maakt 3D animaties, 2D uitleganimaties én infographics. Of je nu een product wilt promoten, een proces wilt uitleggen of iets anders uit de doeken wilt doen. Animatiebedrijf De Animatier heeft al ruim 20 jaar multimedia ervaring en weet daardoor als geen ander de beste oplossing voor jouw bedrijf, dienst of product. Bij animatie bureau De Animatier staat persoonlijk contact altijd hoog in het vaandel!

Dus: ben je op zoek naar een animatiestudio in Uden?

Neem dan direct contact op!
uitleg Woz waarde animatie

Animatie laten maken in Uden en omgeving

Wil je een animatie laten maken in Uden of omgeving? De Animatier maakt onder andere explainers, uitleganimaties, commercialsproductanimaties, infographic animaties en uitlegvideos.

Voorbeeld animaties
Interactieve vragenlijst vsv

Infographic laten maken in Uden en omgeving

Een infographic laten maken Uden of omgeving? De Animatier maakt interactieve infographics, statische infographics en geanimeerde infographics. Benieuwd naar wat mogelijk is?

Infographic voorbeelden

Animatie studio Animatier

Korte lijntjes
Bij animatiebedrijf De Animatier hou je direct contact met Bram. Hij gelooft niet in senior projectmanagers, maar neemt zelf je opdracht aan, bespreekt je wensen en maakt een passende prijsopgave of offerte. Bij akkoord voert hij de opdracht volledig naar wens uit en stuurt hij je vervolgens persoonlijk de factuur. Dit zorgt voor een efficiënt proces zonder onnodige vertragingen.

Duidelijke prijzen
Animatie bureau De Animatier hanteert altijd marktconforme prijzen en geeft je duidelijk inzicht in de kosten. Liever werken met een strippenkaart? Dat kan ook! De Animatier biedt je op elk moment inzicht in de gemaakte uren. Transparantie en duidelijkheid, ook qua kosten, staan centraal.

Altijd maatwerk
De Animatier werkt niet met standaard animaties. Alle opdrachten zijn op maat gemaakt, met respect voor je huisstijl en richtlijnen.

Animator Bram Bulkens, De Animatier

Alle puntjes op een rij

Bij animatiebedrijf De Animatier staan de volgende principes centraal:

 • Oplossingsgericht werken
 • Klanten actief betrekken bij het proces
 • Heldere en duidelijke communicatie
 • Snel reageren op jouw vragen
 • Veelzijdige en creatieve oplossingen bieden
 • Flexibiliteit, geen 9-tot-5-mentaliteit
 • Transparante prijzen op projectbasis
 • Afronden binnen de gestelde deadlines
 • Werken binnen het budget
 • Een klantscore van 8 of hoger
 • Kennismaken met een kop koffie

Benieuwd? Bel Bram via 06 4786 2612.

Of stuur een email

Wat zeggen klanten over animatie bureau De Animatier uit Uden:

De Animatier
5.0
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Marie WetzelsMarie Wetzels
12:35 10 Jun 24
Samen hebben we een mooie tool (door)ontwikkeld. Heel het traject verliep erg soepel en het is fijn samenwerken met Bram. Hij denkt mee, schakelt snel en is erg toegankelijk. Voor het volgende project weten we Bram weer te vinden.
E SE S
11:44 23 Apr 24
Voor Facet hebben we besloten om animaties te laten maken door De Animatier om de bezoekers van Facet te begeleiden. Bram heeft goed geluisterd en gekeken naar Facet, de uitstraling en boodschap, en heeft dit zeer vakkundig weten toe te passen in de animaties. Wat een frisse, speelse en duidelijke animaties zijn hieruit voortgekomen!Bram is klantvriendelijk, geduldig en zeer professioneel, en ik ben blij dat we deze samenwerking met De Animatier zijn aangegaan.
Mikayla van BemmelMikayla van Bemmel
12:39 04 Apr 24
Als je op zoek bent naar topkwaliteit animaties en een goede service: zoek dan niet verder! Wij hebben Bram ingeschakeld om animaties te maken voor ons bedrijf McMain Software. Bram begreep meteen wat wij wilden en heeft onze ideeën op een boeiende manier weten overbrengen in de animaties. Daarnaast verliep het contact erg soepel. Bram reageert snel en je weet precies waar je aan toe bent. Niets was te gek, Bram dacht overal aan mee. Ik zou iedereen zo'n fijne samenwerking gunnen!
jan mikkersjan mikkers
11:14 04 Apr 24
Voor het maken van een animatie een hele fijne samenwerking met Bram ervaren. Aanleiding was dat we een animatie nodig hadden voor het plaatsen van een zwembad voor TVR Zwembaden (www.tvrzwembaden.nl). Bram reageert snel, weet de informatie meteen op de juiste manier om te zetten naar een kloppende tekening. Ook werkt hij met een strakke planning, waardoor we op de afgesproken tijd klaar waren en de animatie op een beurs konden gebruiken.
Jordy van ManenJordy van Manen
10:07 04 Apr 24
Bram is een topper. Een duidelijke en snelle communicatie vind ik erg belangrijk. De prijs is vooraf duidelijk en het uitvoeren van zijn werk doet hij snel en deskundig. Ik zocht een bedrijf dat mijn logo tot leven kon laten komen als intro voor video’s. Ik kan Bram aan iedereen aanraden.
Sanne van LentSanne van Lent
07:16 04 Apr 24
daniel sdaniel s
13:57 04 May 23
Bram is een hele fijne kerel die voor ons als verlengstuk werkt van de creatieve marketeers bij Team Switch. Door Bram zijn wij sterker. En daar profiteren onze klanten van.
John BirdmanJohn Birdman
13:03 11 Nov 22
Het was een zeer fijne samenwerking met Bram van Animatier. Hij kon zich heel goed inleven in de aanvraag die ik had en wat ik aangeleverd kreeg overtrof mijn verwachtingen!Ik weet nu wie ik de volgende keer weer ga bellen!
Jimmy-Boy SpiesJimmy-Boy Spies
14:03 02 Nov 22
Namens het bedrijf QR-FIT hebben wij een aanvraag ingediend voor het maken van geanimeerde intro's voor al onze video's. Na vooraf contact te hebben gehad en een goeie schets gemaakt te hebben van de wensen en behoeften is De Animatier voor ons aan de slag gegaan. Het resultaat: Onwijs mooie geanimeerde intro's die we nu voor al onze video's gebruiken. Het is pakkend, sluit aan bij de visie van het bedrijf en in 5 seconden zie je helemaal waar het beeldmerk en het bedrijf voor staat.Tijdens het proces werden, we door middel van wire-frames, meegenomen in de animatie. Dit was erg leuk en fijn om te zien hoe De Animatier te werk gaat. De tunes worden afgestemd op de animatie en sloot daar ook perfect op aan.Al met al een hele fijne samenwerking en communicatie ervaren met De Animatier!
Ruth EversRuth Evers
10:42 06 May 22
Het is heel fijn samenwerken met Bram. Hij werkt snel en zorgvuldig. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken altijd na. Hij zorgt ervoor dat hij goed weet wat je als klant voor resultaat wil zien en denkt mee. Wij zijn heel blij met het eindproduct en krijgen er van anderen veel leuke opmerkingen over. Ik zou Bram voor een volgende opdracht weer vragen. - Ruth-
Alja FredriksenAlja Fredriksen
13:43 18 Apr 22
Wat is het fijn samenwerken met Bram! Hij heeft originele ideeën en altijd tijd om snel aanpassingen te doen. Fijn contact en resultaat van de animaties/logo's voor onze tv-programma's Werners Garage en De Bourgondiërs is geweldig!
Jitse BrouwerJitse Brouwer
14:00 21 Mar 22
Wij hebben Bram (Animatier) ingeschakeld omdat we een relatief saai document wilde omtoveren tot iets wat doorklikken uitnodigt. Bram is hier echt enorm in geslaagd en ik ben zelf extreem tevreden met het resultaat. Een aantal zaken die daartoe hebben bijgedragen:- Bram kon op korte termijn, snel leveren- Bram kon ons begeleiden in het visualiseren van onze ideeën en bood veel creativiteit- Bram was enorm flexibel en kon geregeld met ons zitten om onze aanpassingen snel te implementeren- Het resultaat was minstens even mooi als de voorbeelden die hij op zijn website heeft staan.- De prijs was erg marktconform.Kortom, Bram heeft het geweldig gedaan en we waren enorm tevreden met het resultaat. We hebben zelf uitvoerig vergeleken met andere aanbieders en ik kan persoonlijk Bram erg aanbevelen.
js_loader

De Animatier werkt onder andere voor:

Klanten van De Animatier

Bram Bulkens - Animator en infographicus

Hoi! Ik ben Bram, De Animatier

Ik kom al heel lang in Uden en omgeving. Vroeger (en nu nog steeds) kwam ik al graag met vrienden in De Pul of in het theater. Veel van die vrienden zijn nog steeds blijven plakken en we hebben zelfs een bandje samen en repeteren in Boekel. Mijn beide dochters heb ik op het gemeentehuis in Uden in mogen schrijven. Samen met mijn vriendin en twee dochters woon ik in Reek, onder de rok van Uden. Sinds 2024 is mijn kantoor gevestigd bij D’n Office aan de Loopkantstraat 25 in Uden. Mijn relatie met Uden is dus heel divers, maar altijd positief geweest! Wat spreekt jou aan in Uden?

Samen eens bespreken onder het genot van een kopje koffie? Ik kom graag bij je langs!

Veel gestelde vragen over Animatie Studio Uden

 • Wat doet animatie bedrijf De Animatier?

  De Animatier is expert in het maken van hoogwaardige 2D- en 3D-animaties voor uiteenlopende toepassingen, zoals uitleganimaties, productpresentaties en educatieve video’s. Daarnaast biedt De Animatier op maat gemaakte interactieve oplossingen, zoals infographics en assessments (vragenlijsten), die bedrijven helpen data effectief te presenteren en hun doelgroep te betrekken. Animatiebedrijf De Animatier is gevestigd in Uden. Zin in een kopje koffie? De Animatier komt graag langs!

 • Waar komt De Animatier vandaan?

  Animatiebedrijf De Animatier bevindt zich in Uden, Bram woont zelf in Reek. Hoewel Uden de vestigingslocatie is, beperkt De Animatier zich niet tot deze regio. De Animatier creëert animaties en infographics voor organisaties in heel Nederland, Europa en wereldwijd. Bevindt jouw bedrijf zich niet in de buurt van Uden? De Animatier komt graag bij je op bezoek, of kom eens langs bij D’n Office aan de Loopkantstraat 25 in Uden. Daar hebben we ook heerlijke koffie 🙂

 • Kun je bij ons langskomen in de omgeving van Uden?

  De Animatier schuift graag aan om te sparren over mogelijkheden, of dit nu in de omgeving van Uden, Amsterdam of zelfs buiten Nederland is. Bevind je je in de omgeving van Uden net als ik? Dan kom ik graag bij je langs. Maar dus ook als je ergens anders gevestigd bent, kom ik met plezier naar je toe. Wil je een keer bij mij op locatie komen kijken? Geen probleem! Neem contact op en we drinken samen een kopje koffie (of cappuccino) bij D’n Office in Uden!

 • Kan De Animatier bij ons in Uden op locatie komen werken?

  Dat is zeker mogelijk, maar we moeten wel eerst de voorwaarden hiervoor bespreken. De Animatier werkt veel met Adobe-software en 3D-pakketten van Maxon, wat een serieuze desktopcomputer vereist. De juiste hardware en software heb ik op mijn eigen kantoor staan, maar deze zijn niet eenvoudig overal mee naartoe te nemen. Dus, ja, De Animatier kan op locatie werken, maar ik bespreek graag eerst wat er specifiek voor de klus nodig is.

 • Is animatie bureau De Animatier een goedkoop animatiebedrijf vergeleken met andere animatiebureaus in Uden?

  De Animatier is een klein animatiebureau in Uden met marktconforme uurprijzen. Dankzij de snelle werkwijze is De Animatier competitief geprijsd ten opzichte van andere animatiebedrijven in Uden en omgeving. Daarnaast biedt De Animatier uitstekende service, reageert snel op vragen en kan binnen een werkdag een offerte maken. Ook kan De Animatier uitstekend werken binnen een van tevoren vastgesteld budget. Hierbij kijken we samen naar eventuele concessies in de complexiteit van de te maken animatie of infographic.

Samen een kopje koffie doen?
Ik kom graag bij je langs! Bel: 06 4786 2612

Of stuur een email