Een animatie of intro maken op basis van je logo? Bij De Animatier is alle mogelijk!

Eindelijk heb je een logo laten maken die perfect bij je past. Nu wil je hem natuurlijk gaan gebruiken op je website maar het liefst zie je hem ook nog langskomen in de bedrijfsvideo die je hebt laten maken. Het logo is echter plat en levenloos, wat nu? Laat eens een logo animatie maken door De Animatier! Het logo wordt dan bijvoorbeeld omgezet naar 3D en komt helemaal tot leven. Nog nooit heeft je logo er zo goed uit gezien! Ideaal als intro op je youtube-kanaal.

2D logo animatie

Je logo animeren in een mooie strakke intro? Dan past een 2D animatie het beste. Deze is perfect voor een zakelijke uitstraling en sluit mooi aan bij je huisstijl.

3D logo animatie

Wil je een vette intro maken met 3D elementen? Of zelfs je 2D logo omzetten naar een 3D variant? Een 3D animatie is uitermate geschikt om indruk te maken.

Kosten logo-animatie

Een logo-animatie of youtube-intro wordt meestal in 3 stappen gemaakt. Eerst wordt het bestaande logo omgezet naar 3D, daarna wordt de sfeer en de omgeving bepaald en als laatste zullen de elementen geanimeerd worden.

Gedurende deze stappen zijn er steeds revisiemogelijkheden. Hierdoor houd je zelf de regie in handen. Op deze manier kan De Animatier een scherpe prijs voor een logo-animatie maken. Benieuwd? Neem dan contact met me op. Dan nemen we samen, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden en de kosten door.

Bekijk animatievoorbeelden

Offerte logo-animatie

Een offerte voor een logo-animatie door De Animatier is altijd inclusief de kosten voor:

  • Een logo omgezet in 3D
  • Een vormgeving in jouw huisstijl
  • Een passende animatie op maat

Interesse gewekt? De Animatier jou offerte binnen 1 werkdag.

Offerte laten maken

De Animatier werkt onder andere voor

Klanten-De-Animatier

Ruth Evers
Ruth Evers
06/05/2022
Het is heel fijn samenwerken met Bram. Hij werkt snel en zorgvuldig. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken altijd na. Hij zorgt ervoor dat hij goed weet wat je als klant voor resultaat wil zien en denkt mee. Wij zijn heel blij met het eindproduct en krijgen er van anderen veel leuke opmerkingen over. Ik zou Bram voor een volgende opdracht weer vragen. - Ruth-
Alja Fredriksen
Alja Fredriksen
18/04/2022
Wat is het fijn samenwerken met Bram! Hij heeft originele ideeën en altijd tijd om snel aanpassingen te doen. Fijn contact en resultaat van de animaties/logo's voor onze tv-programma's Werners Garage en De Bourgondiërs is geweldig!
L. Geerlings
L. Geerlings
06/04/2022
Fijne samenwerking, mooie, heldere infographics! Bram is erg klantgericht en voelt goed aan welke stijl er bij de opdracht past. Top!
R. East
R. East
28/03/2022
Geweldig mooie animaties, super service en betaalbaar!
Jorg Wiedijk
Jorg Wiedijk
23/03/2022
Bram heeft mij de afgelopen jaren steeds geholpen met bedrijfsvideo's en animaties. Op basis van mijn briefings kwam hij iedere keer met verrassende mooie filmpjes. De Animatier kan ik 100% aanbevelen!
Sen. Er.
Sen. Er.
22/03/2022
De samenwerking met Animatier heb ik als zeer prettig ervaren. Er bestaat een hoge mate van toewijding en creativiteit. Alle wensen van de klant worden meegenomen en tot in de puntjes uitgewerkt; tot het precies zo is als de klant wilt. Voortreffelijk!
Ivo van Dinteren
Ivo van Dinteren
21/03/2022
Het was een prettig contact, een snelle opvolging en Bram biedt een goede kwaliteit.
Pia Sofia
Pia Sofia
21/03/2022
Geweldig leuke vent en super snelle service. Hij denkt mee en levert mooi werk. We zijn erg blij met onze avatars en animaties... en had ik al gezegd dat hij een goede dosis humor heeft? niet geheel onbelangrijk 😉
Jitse Brouwer
Jitse Brouwer
21/03/2022
Wij hebben Bram (Animatier) ingeschakeld omdat we een relatief saai document wilde omtoveren tot iets wat doorklikken uitnodigt. Bram is hier echt enorm in geslaagd en ik ben zelf extreem tevreden met het resultaat. Een aantal zaken die daartoe hebben bijgedragen: - Bram kon op korte termijn, snel leveren - Bram kon ons begeleiden in het visualiseren van onze ideeën en bood veel creativiteit - Bram was enorm flexibel en kon geregeld met ons zitten om onze aanpassingen snel te implementeren - Het resultaat was minstens even mooi als de voorbeelden die hij op zijn website heeft staan. - De prijs was erg marktconform. Kortom, Bram heeft het geweldig gedaan en we waren enorm tevreden met het resultaat. We hebben zelf uitvoerig vergeleken met andere aanbieders en ik kan persoonlijk Bram erg aanbevelen.
Esther van den Heuvel
Esther van den Heuvel
07/09/2021
Bram heeft voor ons een prachtige animatie video gemaakt om ons nieuwe bedrijfslogo te introduceren. Hij wist alle ideeën om te zetten naar een video waar wij ontzettend blij mee zijn. De samenwerking was prettig, hij reageert snel en communiceert duidelijk, komt zijn afspraken na en denkt goed mee.

Is jouw logo geschikt voor een logo animatie?
Vraag het gerust via: 06 4786 2612

Of stuur je logo direct via een mailtje

Animatie voorbeelden

Bekijk de animatie voorbeelden van De Animatier in de showreel.

Showreel De Animatier

Inspiratie nodig?

Het onderdeel “Inspiratie” bevat diverse voorbeelden uit de industrie.

Bekijk inspiratie