Video of film laten maken?

De Animatier helpt je met het maken van uw video of film. Samen kijken we naar een goed script, een duidelijk verhaal en een gepaste montage. De Animatier werkt samen met diverse video professionals en kan zo een volledige productie op zich nemen.
Van script tot montage, ben je in goede handen!

Neem contact op voor de mogelijkheden

Kosten videoproductie

Bij het maken van een videofilm moeten er diverse stappen genomen worden. We schrijven samen een script en bepalen daarbij wat belangrijk is voor de film. Wanneer nodig wordt er ook een storyboard gemaakt. Wanneer gewenst zoeken we samen een voiceover uit en laten deze inspreken. Vervolgens plannen we de filmdagen en sluiten we af met de montage van het geheel.

De Animatier loopt samen met jou deze stappen door. Er zijn daarbij verschillende momenten voor input en aanpassingen. Door op deze manier te werken, kan De Animatier altijd een scherpe prijs maken voor een video.

Meer weten? Neem dan contact met me op. Ik neem dan samen met jou de kosten en de mogelijkheden door.

Cameraman inhuren voor videoproducties

Video offerte

Een offerte voor een filmproductie door De Animatier omvat altijd:

  • Een duidelijk script
  • Een goed verhaal
  • Een storyboard, wanneer nodig
  • Een goede voiceover
  • Een passend muziekje
  • En een montage op maat

Interesse gewekt? De Animatier maakt voor jou een offerte op maat!

Video-offerte aanvragen

De Animatier werkt onder andere voor

Klanten van De Animatier

Vragen?
Neem gerust contact op via 06 4786 2612

Of stuur een mailtje
Uitlegfilm laten maken door De Animatier

Uitlegvideo of explanimation

Heb jij een product wat uitleg behoeft? Of misschien een dienst die niet voor iedereen meteen duidelijk is? Dan is een uitlegvideo of een explanimation de ideale oplossing! Samen met De Animatier ga je kijken wat het beste bij je past; een uitlegfilm of een uitleganimatie. Misschien zit je zelfs te denken aan een combinatie van beide. Alles is mogelijk!

Uitlegvideo laten maken
Videoproductie en bedrijfsvideo door De Animatier

Bedrijfsfilm

Een eigen bedrijfsfilm laten maken lijkt alleen weggelegd voor de grote jongens, maar niets is minder waar. De Animatier maakt, samen met verschillende partners, voor u een op maat gemaakte bedrijfsvideo. Door het juiste netwerk en de verschillende jaren ervaring kan De Animatier ook voor u een betaalbare oplossing bieden.Bedrijfsfilm laten maken
Commercials laten maken door De Animatier

Commercials

Een commercial kun je filmen of laten animeren, of het kan een combinatie van beide zijn. Wat je ook kiest De Animatier helpt jou graag je verhaal te vertellen voor duizenden kijkers per dag. En hoe zit het eigenlijk met de technische specificaties voor aanlevering? De Animatier helpt je ook bij het aanleveren van het juiste bestand en formaat!

Commercial laten maken
Post productie elementen laten maken door De Animatier

Video postproductie en effects

Posteffect en postproductie in het algemeen is een vak apart. Het combineren van video met 2D en 3D animaties vergt ervaring en expertise. De Animatier helpt u om uw montage- en postproductievraagstukken om te lossen.

Postproductie aanvragen
360 graden dronevideo laten maken door De Animatier

360 graden video

Hip and happening! 360 graden video en virtual reality animaties zijn hot. Veel bedrijven zien de potentie van het filmen in 360 graden steeds meer. De Animatier ziet dit ook en duikt met beide benen in dit nieuwe medium.

360 graden video maken
Little world video met fish-eye laten maken door De Animatier

Little world video

Little World videos zijn een bijproduct van 360 graden videos. Door de orientatie van het videobeeld aan te passen kijk je ineens naar een zwevend planeetje met alleen jouw omgeving erop! Een erg leuke oplossing voor muziekvideo’s of creatieve rondleidingen.

Little world film laten maken

Interesse gewekt?
Bel Bram via: 06 4786 2612

Off stuur een mailtje