Infographic offerte

Bij De Animatier kun je diverse soorten infographics laten maken. Via het formulier kun je je gegevens achterlaten. De Animatier zal vervolgens contact met je opnemen en een offerte op maak maken.

Doorlooptijd
De Animatier maakt meestal een offerte binnen 1 werkdag. Een statische infographic kan al binnen een week afgerond worden. Een geanimeerde infographic kan binnen 2 weken afgerond worden. Een interactieve infographic vergt wat meer tijd en is afhankelijk van de omvang van de opdracht. Een gemiddelde doorlooptijd voor een interactieve infographic is vaak 1 tot 2 maanden.

Kosten
De Animatier hanteert vaste projectprijzen voor infographics. Je weet dus van tevoren wat een infographic gaat kosten. Er zijn daarbij ook geen verborgen kosten.

Niet tevreden?
Als je niet tevreden bent over het eindresultaat zal De Animatier er alles aan doen om de infographic aan te passen zodat deze aan de wensen voldoet. De Animatier gaat altijd voor een eindcijfer 8 of hoger!

Offerteformulier

Via onderstaand formulier kun je een offerte aanvragen voor het maken van een infographic. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen via: 06 4786 2612

  Jouw gegevens:  Budgetindicatie:  De Animatier
  5.0
  Gebaseerd op 50 beoordelingen
  powered by Google
  E SE S
  11:44 23 Apr 24
  Voor Facet hebben we besloten om animaties te laten maken door De Animatier om de bezoekers van Facet te begeleiden. Bram heeft goed geluisterd en gekeken naar Facet, de uitstraling en boodschap, en heeft dit zeer vakkundig weten toe te passen in de animaties. Wat een frisse, speelse en duidelijke animaties zijn hieruit voortgekomen!Bram is klantvriendelijk, geduldig en zeer professioneel, en ik ben blij dat we deze samenwerking met De Animatier zijn aangegaan.
  Mikayla van BemmelMikayla van Bemmel
  12:39 04 Apr 24
  Als je op zoek bent naar topkwaliteit animaties en een goede service: zoek dan niet verder! Wij hebben Bram ingeschakeld om animaties te maken voor ons bedrijf McMain Software. Bram begreep meteen wat wij wilden en heeft onze ideeën op een boeiende manier weten overbrengen in de animaties. Daarnaast verliep het contact erg soepel. Bram reageert snel en je weet precies waar je aan toe bent. Niets was te gek, Bram dacht overal aan mee. Ik zou iedereen zo'n fijne samenwerking gunnen!
  jan mikkersjan mikkers
  11:14 04 Apr 24
  Voor het maken van een animatie een hele fijne samenwerking met Bram ervaren. Aanleiding was dat we een animatie nodig hadden voor het plaatsen van een zwembad voor TVR Zwembaden (www.tvrzwembaden.nl). Bram reageert snel, weet de informatie meteen op de juiste manier om te zetten naar een kloppende tekening. Ook werkt hij met een strakke planning, waardoor we op de afgesproken tijd klaar waren en de animatie op een beurs konden gebruiken.
  Jordy van ManenJordy van Manen
  10:07 04 Apr 24
  Bram is een topper. Een duidelijke en snelle communicatie vind ik erg belangrijk. De prijs is vooraf duidelijk en het uitvoeren van zijn werk doet hij snel en deskundig. Ik zocht een bedrijf dat mijn logo tot leven kon laten komen als intro voor video’s. Ik kan Bram aan iedereen aanraden.
  Sanne van LentSanne van Lent
  07:16 04 Apr 24
  daniel sdaniel s
  13:57 04 May 23
  Bram is een hele fijne kerel die voor ons als verlengstuk werkt van de creatieve marketeers bij Team Switch. Door Bram zijn wij sterker. En daar profiteren onze klanten van.
  John BirdmanJohn Birdman
  13:03 11 Nov 22
  Het was een zeer fijne samenwerking met Bram van Animatier. Hij kon zich heel goed inleven in de aanvraag die ik had en wat ik aangeleverd kreeg overtrof mijn verwachtingen!Ik weet nu wie ik de volgende keer weer ga bellen!
  Jimmy-Boy SpiesJimmy-Boy Spies
  14:03 02 Nov 22
  Namens het bedrijf QR-FIT hebben wij een aanvraag ingediend voor het maken van geanimeerde intro's voor al onze video's. Na vooraf contact te hebben gehad en een goeie schets gemaakt te hebben van de wensen en behoeften is De Animatier voor ons aan de slag gegaan. Het resultaat: Onwijs mooie geanimeerde intro's die we nu voor al onze video's gebruiken. Het is pakkend, sluit aan bij de visie van het bedrijf en in 5 seconden zie je helemaal waar het beeldmerk en het bedrijf voor staat.Tijdens het proces werden, we door middel van wire-frames, meegenomen in de animatie. Dit was erg leuk en fijn om te zien hoe De Animatier te werk gaat. De tunes worden afgestemd op de animatie en sloot daar ook perfect op aan.Al met al een hele fijne samenwerking en communicatie ervaren met De Animatier!
  Ruth EversRuth Evers
  10:42 06 May 22
  Het is heel fijn samenwerken met Bram. Hij werkt snel en zorgvuldig. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken altijd na. Hij zorgt ervoor dat hij goed weet wat je als klant voor resultaat wil zien en denkt mee. Wij zijn heel blij met het eindproduct en krijgen er van anderen veel leuke opmerkingen over. Ik zou Bram voor een volgende opdracht weer vragen. - Ruth-
  Alja FredriksenAlja Fredriksen
  13:43 18 Apr 22
  Wat is het fijn samenwerken met Bram! Hij heeft originele ideeën en altijd tijd om snel aanpassingen te doen. Fijn contact en resultaat van de animaties/logo's voor onze tv-programma's Werners Garage en De Bourgondiërs is geweldig!
  Jitse BrouwerJitse Brouwer
  14:00 21 Mar 22
  Wij hebben Bram (Animatier) ingeschakeld omdat we een relatief saai document wilde omtoveren tot iets wat doorklikken uitnodigt. Bram is hier echt enorm in geslaagd en ik ben zelf extreem tevreden met het resultaat. Een aantal zaken die daartoe hebben bijgedragen:- Bram kon op korte termijn, snel leveren- Bram kon ons begeleiden in het visualiseren van onze ideeën en bood veel creativiteit- Bram was enorm flexibel en kon geregeld met ons zitten om onze aanpassingen snel te implementeren- Het resultaat was minstens even mooi als de voorbeelden die hij op zijn website heeft staan.- De prijs was erg marktconform.Kortom, Bram heeft het geweldig gedaan en we waren enorm tevreden met het resultaat. We hebben zelf uitvoerig vergeleken met andere aanbieders en ik kan persoonlijk Bram erg aanbevelen.
  js_loader