Infographic offerte

Bij De Animatier kun je diverse soorten infographics laten maken. Via het formulier kun je je gegevens achterlaten. De Animatier zal vervolgens contact met je opnemen en een offerte op maak maken.

Doorlooptijd
De Animatier maakt meestal een offerte binnen 1 werkdag. Een statische infographic kan al binnen een week afgerond worden. Een geanimeerde infographic kan binnen 2 weken afgerond worden. Een interactieve infographic vergt wat meer tijd en is afhankelijk van de omvang van de opdracht. Een gemiddelde doorlooptijd voor een interactieve infographic is vaak 1 tot 2 maanden.

Kosten
De Animatier hanteert vaste projectprijzen voor infographics. Je weet dus van tevoren wat een infographic gaat kosten. Er zijn daarbij ook geen verborgen kosten.

Niet tevreden?
Als je niet tevreden bent over het eindresultaat zal De Animatier er alles aan doen om de infographic aan te passen zodat deze aan de wensen voldoet. De Animatier gaat altijd voor een eindcijfer 8 of hoger!

Offerteformulier

Via onderstaand formulier kun je een offerte aanvragen voor het maken van een infographic. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen via: 06 4786 2612

    Jouw gegevens:    Budgetindicatie: