Infographic offerte

Bij De Animatier kun je diverse soorten infographics laten maken. Via het formulier kun je je gegevens achterlaten. De Animatier zal vervolgens contact met je opnemen en een offerte op maak maken.

Doorlooptijd
De Animatier maakt meestal een offerte binnen 1 werkdag. Een statische infographic kan al binnen een week afgerond worden. Een geanimeerde infographic kan binnen 2 weken afgerond worden. Een interactieve infographic vergt wat meer tijd en is afhankelijk van de omvang van de opdracht. Een gemiddelde doorlooptijd voor een interactieve infographic is vaak 1 tot 2 maanden.

Kosten
De Animatier hanteert vaste projectprijzen voor infographics. Je weet dus van tevoren wat een infographic gaat kosten. Er zijn daarbij ook geen verborgen kosten.

Niet tevreden?
Als je niet tevreden bent over het eindresultaat zal De Animatier er alles aan doen om de infographic aan te passen zodat deze aan de wensen voldoet. De Animatier gaat altijd voor een eindcijfer 8 of hoger!

Offerteformulier

Via onderstaand formulier kun je een offerte aanvragen voor het maken van een infographic. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen via: 06 4786 2612

  Jouw gegevens:  Budgetindicatie:  Ruth Evers
  Ruth Evers
  06/05/2022
  Het is heel fijn samenwerken met Bram. Hij werkt snel en zorgvuldig. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken altijd na. Hij zorgt ervoor dat hij goed weet wat je als klant voor resultaat wil zien en denkt mee. Wij zijn heel blij met het eindproduct en krijgen er van anderen veel leuke opmerkingen over. Ik zou Bram voor een volgende opdracht weer vragen. - Ruth-
  Alja Fredriksen
  Alja Fredriksen
  18/04/2022
  Wat is het fijn samenwerken met Bram! Hij heeft originele ideeën en altijd tijd om snel aanpassingen te doen. Fijn contact en resultaat van de animaties/logo's voor onze tv-programma's Werners Garage en De Bourgondiërs is geweldig!
  L. Geerlings
  L. Geerlings
  06/04/2022
  Fijne samenwerking, mooie, heldere infographics! Bram is erg klantgericht en voelt goed aan welke stijl er bij de opdracht past. Top!
  R. East
  R. East
  28/03/2022
  Geweldig mooie animaties, super service en betaalbaar!
  Jorg Wiedijk
  Jorg Wiedijk
  23/03/2022
  Bram heeft mij de afgelopen jaren steeds geholpen met bedrijfsvideo's en animaties. Op basis van mijn briefings kwam hij iedere keer met verrassende mooie filmpjes. De Animatier kan ik 100% aanbevelen!
  Sen. Er.
  Sen. Er.
  22/03/2022
  De samenwerking met Animatier heb ik als zeer prettig ervaren. Er bestaat een hoge mate van toewijding en creativiteit. Alle wensen van de klant worden meegenomen en tot in de puntjes uitgewerkt; tot het precies zo is als de klant wilt. Voortreffelijk!
  Ivo van Dinteren
  Ivo van Dinteren
  21/03/2022
  Het was een prettig contact, een snelle opvolging en Bram biedt een goede kwaliteit.
  Pia Sofia
  Pia Sofia
  21/03/2022
  Geweldig leuke vent en super snelle service. Hij denkt mee en levert mooi werk. We zijn erg blij met onze avatars en animaties... en had ik al gezegd dat hij een goede dosis humor heeft? niet geheel onbelangrijk 😉
  Jitse Brouwer
  Jitse Brouwer
  21/03/2022
  Wij hebben Bram (Animatier) ingeschakeld omdat we een relatief saai document wilde omtoveren tot iets wat doorklikken uitnodigt. Bram is hier echt enorm in geslaagd en ik ben zelf extreem tevreden met het resultaat. Een aantal zaken die daartoe hebben bijgedragen: - Bram kon op korte termijn, snel leveren - Bram kon ons begeleiden in het visualiseren van onze ideeën en bood veel creativiteit - Bram was enorm flexibel en kon geregeld met ons zitten om onze aanpassingen snel te implementeren - Het resultaat was minstens even mooi als de voorbeelden die hij op zijn website heeft staan. - De prijs was erg marktconform. Kortom, Bram heeft het geweldig gedaan en we waren enorm tevreden met het resultaat. We hebben zelf uitvoerig vergeleken met andere aanbieders en ik kan persoonlijk Bram erg aanbevelen.
  Esther van den Heuvel
  Esther van den Heuvel
  07/09/2021
  Bram heeft voor ons een prachtige animatie video gemaakt om ons nieuwe bedrijfslogo te introduceren. Hij wist alle ideeën om te zetten naar een video waar wij ontzettend blij mee zijn. De samenwerking was prettig, hij reageert snel en communiceert duidelijk, komt zijn afspraken na en denkt goed mee.