Animatie laten maken?
Dat doe je samen met De Animatier!

Wil je een op maat gemaakte animatie laten maken? Dan ben je bij De Animatier meteen in goede handen! Samen kijken we naar een goed animatie script, een duidelijke voice over en de mooiste stijl die past bij je wensen en je huisstijl. Op deze manier heb je zelf de regie in handen en kan een animatie al binnen 2 weken gemaakt en opgeleverd worden.

Animatie kosten

Bij het maken van een animatie moeten er diverse stappen genomen worden. Er wordt een script geschreven en vervolgens een stijl en een storyboard gemaakt. De voice over gaat de teksten inspreken en na deze stappen begint De Animatier met animeren.

De Animatier loopt samen met jou deze stappen door. Er zijn daarbij verschillende momenten voor input en aanpassingen. Door op deze manier te werken, kan De Animatier altijd een scherpe prijs maken voor een animatie.

Animatie offerte

De prijs in een animatie offerte door De Animatier omvat altijd de volgende onderdelen:

 • Een verhelderend script
 • Een vormgeving in eigen stijl
 • Een duidelijk storyboard
 • Een goede voiceover
 • Een fijn muziekje
 • En een Animatie op maat

Interesse gewekt? De Animatier maakt voor jou binnen 1 werkdag een animatie offerte!

Meer weten? Neem dan contact op.
De Animatier neemt dan samen met jou de kosten en de mogelijkheden door.

Bekijk animatie voorbeelden van De Animatier:

Direct een animatie prijs ontvangen?

Benieuwd naar alle mogelijheden en bijbehorende kosten?
Bel Bram via: 06 4786 2612 of stuur een mailtje!

Een mailtje sturen
2D animatie met poppetjes door De Animatier

2D uitleg animatie

Iets uit te leggen? Dan is een 2D animatie uitermate geschikt! De Animatier kijkt samen met jou naar een passende en herkenbare 2D teken stijl die aansluit bij je doelgroep én je huisstijl. Een korte uitleg animatie in 2D is al in 5 werkdagen te realiseren. Van script tot storyboard en van stijl tot animatie, De Animatier helpt je stap voor stap door het proces. Op deze manier houd je zelf de regie in handen. Een uitleg animatie maak je namelijk samen!

2D uitleg animatie maken
Animatie laten maken door De Animatier

3D Animatie

Naast hoogte en breedte voegt een 3D animatie ook nog eens diepte toe aan een animatie. Hierdoor kan de kijker om een object heen draaien of over een landschap vliegen. Je kunt ook zonder moeite producten opbouwen of doormidden snijden. Een 3D animatie is dan ook ideaal voor product– en proces animaties. De Animatier denkt met je mee om je producten en processen zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen.

3D animatie laten maken
Tekening van en door De Animatier

Een animatie laten maken door animatie studio De Animatier?

 • De Animatier heeft voor elk budget een passende animatie!
 • Meer dan 20+ jaar multimedia ervaring
 • De Animatier denkt altijd met je mee
 • Flexibiliteit en korte lijntjes staan centraal!
 • De Animatier wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren (50+ reviews).
 • Eerst een kopje koffie doen?
  Geen probleem!

Wat klanten zeggen over animatie bedrijf De Animatier:

De Animatier
5.0
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Marie WetzelsMarie Wetzels
12:35 10 Jun 24
Samen hebben we een mooie tool (door)ontwikkeld. Heel het traject verliep erg soepel en het is fijn samenwerken met Bram. Hij denkt mee, schakelt snel en is erg toegankelijk. Voor het volgende project weten we Bram weer te vinden.
E SE S
11:44 23 Apr 24
Voor Facet hebben we besloten om animaties te laten maken door De Animatier om de bezoekers van Facet te begeleiden. Bram heeft goed geluisterd en gekeken naar Facet, de uitstraling en boodschap, en heeft dit zeer vakkundig weten toe te passen in de animaties. Wat een frisse, speelse en duidelijke animaties zijn hieruit voortgekomen!Bram is klantvriendelijk, geduldig en zeer professioneel, en ik ben blij dat we deze samenwerking met De Animatier zijn aangegaan.
Mikayla van BemmelMikayla van Bemmel
12:39 04 Apr 24
Als je op zoek bent naar topkwaliteit animaties en een goede service: zoek dan niet verder! Wij hebben Bram ingeschakeld om animaties te maken voor ons bedrijf McMain Software. Bram begreep meteen wat wij wilden en heeft onze ideeën op een boeiende manier weten overbrengen in de animaties. Daarnaast verliep het contact erg soepel. Bram reageert snel en je weet precies waar je aan toe bent. Niets was te gek, Bram dacht overal aan mee. Ik zou iedereen zo'n fijne samenwerking gunnen!
jan mikkersjan mikkers
11:14 04 Apr 24
Voor het maken van een animatie een hele fijne samenwerking met Bram ervaren. Aanleiding was dat we een animatie nodig hadden voor het plaatsen van een zwembad voor TVR Zwembaden (www.tvrzwembaden.nl). Bram reageert snel, weet de informatie meteen op de juiste manier om te zetten naar een kloppende tekening. Ook werkt hij met een strakke planning, waardoor we op de afgesproken tijd klaar waren en de animatie op een beurs konden gebruiken.
Jordy van ManenJordy van Manen
10:07 04 Apr 24
Bram is een topper. Een duidelijke en snelle communicatie vind ik erg belangrijk. De prijs is vooraf duidelijk en het uitvoeren van zijn werk doet hij snel en deskundig. Ik zocht een bedrijf dat mijn logo tot leven kon laten komen als intro voor video’s. Ik kan Bram aan iedereen aanraden.
Sanne van LentSanne van Lent
07:16 04 Apr 24
daniel sdaniel s
13:57 04 May 23
Bram is een hele fijne kerel die voor ons als verlengstuk werkt van de creatieve marketeers bij Team Switch. Door Bram zijn wij sterker. En daar profiteren onze klanten van.
John BirdmanJohn Birdman
13:03 11 Nov 22
Het was een zeer fijne samenwerking met Bram van Animatier. Hij kon zich heel goed inleven in de aanvraag die ik had en wat ik aangeleverd kreeg overtrof mijn verwachtingen!Ik weet nu wie ik de volgende keer weer ga bellen!
Jimmy-Boy SpiesJimmy-Boy Spies
14:03 02 Nov 22
Namens het bedrijf QR-FIT hebben wij een aanvraag ingediend voor het maken van geanimeerde intro's voor al onze video's. Na vooraf contact te hebben gehad en een goeie schets gemaakt te hebben van de wensen en behoeften is De Animatier voor ons aan de slag gegaan. Het resultaat: Onwijs mooie geanimeerde intro's die we nu voor al onze video's gebruiken. Het is pakkend, sluit aan bij de visie van het bedrijf en in 5 seconden zie je helemaal waar het beeldmerk en het bedrijf voor staat.Tijdens het proces werden, we door middel van wire-frames, meegenomen in de animatie. Dit was erg leuk en fijn om te zien hoe De Animatier te werk gaat. De tunes worden afgestemd op de animatie en sloot daar ook perfect op aan.Al met al een hele fijne samenwerking en communicatie ervaren met De Animatier!
Ruth EversRuth Evers
10:42 06 May 22
Het is heel fijn samenwerken met Bram. Hij werkt snel en zorgvuldig. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken altijd na. Hij zorgt ervoor dat hij goed weet wat je als klant voor resultaat wil zien en denkt mee. Wij zijn heel blij met het eindproduct en krijgen er van anderen veel leuke opmerkingen over. Ik zou Bram voor een volgende opdracht weer vragen. - Ruth-
Alja FredriksenAlja Fredriksen
13:43 18 Apr 22
Wat is het fijn samenwerken met Bram! Hij heeft originele ideeën en altijd tijd om snel aanpassingen te doen. Fijn contact en resultaat van de animaties/logo's voor onze tv-programma's Werners Garage en De Bourgondiërs is geweldig!
Jitse BrouwerJitse Brouwer
14:00 21 Mar 22
Wij hebben Bram (Animatier) ingeschakeld omdat we een relatief saai document wilde omtoveren tot iets wat doorklikken uitnodigt. Bram is hier echt enorm in geslaagd en ik ben zelf extreem tevreden met het resultaat. Een aantal zaken die daartoe hebben bijgedragen:- Bram kon op korte termijn, snel leveren- Bram kon ons begeleiden in het visualiseren van onze ideeën en bood veel creativiteit- Bram was enorm flexibel en kon geregeld met ons zitten om onze aanpassingen snel te implementeren- Het resultaat was minstens even mooi als de voorbeelden die hij op zijn website heeft staan.- De prijs was erg marktconform.Kortom, Bram heeft het geweldig gedaan en we waren enorm tevreden met het resultaat. We hebben zelf uitvoerig vergeleken met andere aanbieders en ik kan persoonlijk Bram erg aanbevelen.
js_loader

De Animatier werkt onder andere voor

Klanten van De Animatier

Uitlegvideo laten maken door De Animatier

Uitleg video of explanimation

Heb jij een product wat uitleg behoeft? Of misschien een dienst die niet voor iedereen meteen duidelijk is? Dan is een uitleg video, ook wel explanimation genoemd, de beste oplossing! Samen met De Animatier ga je kijken hoe je jouw product of dienst voor iedereen duidelijk kunt maken. Dit kan door middel van een uitleg video of door het maken van een uitleg animatie. Door een script op te stellen wordt ineens duidelijk waar jij en je bedrijf voor staan en hoe je je klanten het beste aan kunt spreken. Samen kiezen we vervolgens een stijl die past bij dat verhaal.

Uitleg video laten maken
VR animatie laten maken door De Animatier

Virtual Reality animaties

Heb je je ooit afgevraagd wat de beste beleving is voor jouw product of dienst? Kun je je voorstellen hoe jouw product er uit zou zien in een compleet andere setting? Nee? Maak kennis met de wereld die Virtual Reality heet. Een wereld die je voorheen niet voor ogen had. De Animatier houdt het al een tijdje in de gaten en kent de ins en outs van dit nieuwe platform. Maar pas op … want zodra je virtual reality eenmaal kent lijken de mogelijkheden eindeloos!

vr-animatie laten maken

Vragen over een specifieke animatie soort?
Neem gerust contact op via 06 4786 2612

of stuur een mailtje
Product laten animeren door De Animatier

Product animatie

Binnenkort rolt je nieuwe product van de lopende band, maar niemand kent het product en jij zou graag iedereen willen laten zien hoe goed het functioneert. Een product animatie is een ideale manier om jouw product van zijn beste kant te laten zien. Zonder problemen draai je om je product heen, snij je hem open en laat je de werking ervan zien. De Animatier helpt je stap voor stap om het nieuwe product aan de man te brengen.

Product animatie maken
Process animeren door De Animatier

Proces animatie

Stel: je hebt een nieuwe machine gemaakt die de industriële wereld gaat veranderen, maar je weet niet hoe je de aandacht van de doelgroep kunt trekken zonder te verdwalen in technische termen en plaatjes. Een proces animatie kan dan dát laten zien waar je klant altijd al naar op zoek was, zonder je concurrentie slimmer te maken. De Animatier denkt mee over de beste weergave van uw processen en de beste benadering voor die ene doelgroep.

Proces animatie maken
Logo laten animeren door De Animatier

Logo animatie

Wauw! Eindelijk is hij af, je nieuwe logo. De afdeling marketing wil hem gaan gebruiken voor een bedrijfsvideo en nu zou het eigenlijk wel leuk zijn als het logo zou kunnen bewegen. De Animatier helpt je uit de brand! Aan de hand van een vector bestand kan De Animatier jouw logo omzetten naar 2D of 3D om hem vervolgens op een passende wijze te animeren. Nu rest alleen nog de vraag: gaan we voor subtiel of voor lekker over-de-top?

Logo animatie maken
Tekst laten animeren door De Animatier

Tekst animatie

Je kent het vast wel; je hebt de opdracht gekregen om een berg aan teksten leuk in beeld te brengen of misschien heb je wel een audio opname van een speech waar je iets leuks mee wil doen. In dat soort gevallen kan een letter animatie de uitkomst bieden. Tegelijk met de voice-over komen dan de teksten op een passende manier in beeld. De Animatier helpt je deze tot leven te laten komen.

Tekstanimatie maken
Karakteranimatie laten maken door De Animatier

Karakter animatie

Heb je een mascotte maar staat hij al een hele tijd stil of ben je op zoek naar een leuk karaktertje voor je organisatie? Dan kan De Animatier helpen om je organisatie tot leven te laten komen! De Animatier zorgt voor een leuke mascotte die de mogelijkheid heeft om te bewegen en te animeren. Vanaf dan kan hij voor je dansen, springen, praten en zingen!

Karakteranimatie laten maken
e-learning laten maken door De Animatier

E-learning animaties

Heeft jouw bedrijf lespakketten waar niemand doorheen lijkt te komen? Nieuwe werknemers die moeite hebben om aan de slag te kunnen? Dan kunnen animaties een uitkomst bieden. De Animatier gaat samen met je op zoek naar de beste vorm die bij jouw personeel past.E-learning animaties maken
Commercial laten maken door De Animatier

Commercials

Een reclame is al lang niet meer alleen een video. Tegenwoordig zie je steeds vaker combinaties met animatie of zelf complete commercials die geanimeerd zijn, waarbij vooral de grote spelers voorop lopen. De Animatier vertelt graag samen met jou je verhaal voor duizenden kijkers per dag. Hoe zit het met technische specificaties voor aanlevering? Laat die maar aan De Animatier over!

Commercial laten maken

Niet gevonden wat je zocht?
Bel Bram via: 06 4786 2612

Of stuur een mailtje