Animatie laten maken?

Wil je een animatie laten maken? Dan ben je bij De Animatier meteen in goede handen!
Samen kijken we naar een goed script, een duidelijke voiceover en de mooiste stijl voor je animatie.
Op deze manier kan een animatie binnen 1 week gemaakt en opgeleverd worden.

Animatie offerte binnen een werkdag

Kosten animatie laten maken

Bij het maken van een animatie moeten er diverse stappen genomen worden. Er wordt een script geschreven en vervolgens een stijl en een storyboard gemaakt. De voiceover gaat zijn teksten inspreken en na deze stappen begin ik met animeren.

De Animatier loopt samen met jou deze stappen door. Er zijn daarbij verschillende momenten voor input en aanpassingen. Door op deze manier te werken, kan De Animatier altijd een scherpe prijs maken voor een animatie.

Meer weten? Neem dan contact met me op. Ik neem dan samen met jou de kosten en de mogelijkheden door.

Bekijk animatievoorbeelden
2D animatie met poppetjes door De Animatier

Animatie offerte

Een offerte voor een animatie door De Animatier omvat altijd:

  • Een verhelderend script
  • Een vormgeving in eigen stijl
  • Een duidelijk storyboard
  • Een goede voiceover
  • Een fijn muziekje
  • En een Animatie op maat

Interesse gewekt? De Animatier maakt voor jou binnen 1 werkdag een offerte!

Animatie offerte aanvragen

De Animatier werkt onder andere voor

Klanten-De-Animatier

Vragen?
Neem gerust contact op via 06 4786 2612

of stuur een mailtje
VR animatie laten maken door De Animatier

Virtual Reality animaties

Heb je je ooit afgevraagd wat de beste beleving is voor jouw product of dienst? Kun je je voorstellen hoe jouw product er uit zou zien in een compleet andere setting? Nee? Maak kennis met de wereld die Virtual Reality heet. Een wereld die je voorheen niet voor ogen had. De Animatier houdt het al een tijdje in de gaten en kent de ins en outs van dit nieuwe platform. Maar pas op … want zodra je virtual reality eenmaal kent lijken de mogelijkheden eindeloos!

vr-animatie laten maken
2D animatie met poppetjes door De Animatier

2D-Animatie

Een 2D-animatie is voor iedereen geschikt die iets uit te leggen heeft. De Animatier kijkt samen met jou naar een passende en herkenbare stijl. Een 2D-animatie is al in 5 werkdagen te realiseren. Van script tot storyboard en van stijl tot animatie, De Animatier helpt je stap voor stap.

2D-animatie laten maken?
Animatie laten maken door De Animatier

3D-Animatie

Naast hoogte en breedte voegt een 3D animatie hier ook nog diepte aan toe. Hierdoor kan de kijker om een object heen draaien of over een landschap vliegen. Je kunt ook zonder moeite producten opbouwen of doormidden snijden. Een 3D-animatie is dan ook ideaal voor om een product– en procesanimaties. De Animatier denkt met je mee om je producten en processen zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen.

3D animatie laten maken
Uitlegvideo laten maken door De Animatier

Uitlegvideo of explanimation

Heb jij een product wat uitleg behoeft? Of misschien een dienst die niet voor iedereen meteen duidelijk is? Dan is een uitlegvideo, ook wel explanimation genoemd, de ideale oplossing! Samen met De Animatier ga je kijken hoe je, ondanks de valkuilen en uitdagingen, jouw product of dienst toch voor iedereen duidelijk kunt maken. Dit kan door middel van een video of door het maken van een animatie. Door een script op te stellen wordt ineens duidelijk waar jij en je bedrijf voor staat en hoe je je klanten het beste aan kunt spreken. Samen kiezen we een stijl die past bij het verhaal.

Uitlegvideo laten maken
Product laten animeren door De Animatier

Productanimatie

Binnenkort rolt je nieuwe product van de lopende band, maar niemand kent het product en jij zou graag iedereen willen laten zien hoe goed het functioneert. Een productanimatie is een ideale manier om jouw product van zijn beste kant te laten zien. Zonder problemen draai je om je product heen, snij je hem open en laat je de werking ervan zien. De Animatier helpt je stap voor stap om het nieuwe product aan de man te brengen.

Productanimatie laten maken
Process animeren door De Animatier

Procesanimatie

Stel: je hebt een nieuwe machine gemaakt die de industriële wereld gaat veranderen, maar je weet niet hoe je de aandacht van de doelgroep kunt trekken zonder te verdwalen in technische termen en plaatjes. Een procesanimatie kan dan dát laten zien waar je klant altijd al naar op zoek was, zonder je concurrentie slimmer te maken. De Animatier denkt mee over de beste weergave van uw processen en de beste benadering voor die ene doelgroep.

Procesanimatie laten maken
Logo laten animeren door De Animatier

Logo animatie

Wauw! Eindelijk is hij af, je nieuwe logo. De afdeling marketing wil hem gaan gebruiken voor een bedrijfsvideo en nu zou het eigenlijk wel leuk zijn als het logo zou kunnen bewegen. De Animatier helpt je uit de brand! Aan de hand van een vector-bestand kan De Animatier jouw logo omzetten naar 2D of 3D om hem vervolgens op een passende wijze te animeren. Nu rest alleen nog de vraag: gaan we voor subtiel of voor lekker over-de-top?

Logo animatie laten maken
Tekst laten animeren door De Animatier

Tekstanimatie

Je kent het vast wel; je hebt de opdracht gekregen om een berg aan teksten leuk in beeld te brengen of misschien heb je wel een audio-opname van een speech waar je iets leuks mee wil doen. In dat soort gevallen kan een letteranimatie de uitkomst bieden. Tegelijk met de voice-over komen dan de teksten op een passende manier in beeld. De Animatier helpt je deze tot leven te laten komen.

Tekstanimatie laten maken
Karakteranimatie laten maken door De Animatier

Karakteranimatie

Heb je een mascotte maar staat hij al een hele tijd stil of ben je op zoek naar een leuk karaktertje voor je organisatie? Dan kan De Animatier helpen om je organisatie tot leven te laten komen! De Animatier zorgt voor een leuke mascotte die de mogelijkheid heeft om te bewegen en te animeren. Vanaf dan kan hij voor je dansen, springen, praten en zingen!

Karakteranimatie laten maken
e-learning laten maken door De Animatier

E-learning animaties

Heeft jouw bedrijf lespakketten waar niemand doorheen lijkt te komen? Nieuwe werknemers die moeite hebben om aan de slag te kunnen? Dan kunnen animaties een uitkomst bieden. De Animatier gaat samen met je op zoek naar de beste vorm die bij jouw personeel past.E-learning animaties maken
Commercial laten maken door De Animatier

Commercials

Een reclame is al lang niet meer alleen een video. Tegenwoordig zie je steeds vaker combinaties met animatie of zelf complete commercials die geanimeerd zijn, waarbij vooral de grote spelers voorop lopen. De Animatier vertelt graag samen met jou je verhaal voor duizenden kijkers per dag. Hoe zit het met technische specificaties voor aanlevering? Laat die maar aan De Animatier over!

Commercial laten maken

Niet gevonden wat je zocht?
Bel Bram via: 06 4786 2612

Of stuur een mailtje