Virtual Reality animaties zijn de toekomst!
De Animatier helpt deze wereld te ontdekken.

Heb je je ooit afgevraagd hoe jouw product of dienst zou functioneren in een andere omgeving of situatie? Of wellicht heb je dit wel voor ogen gehad maar nooit het budget gekregen om het uit te testen. Treur niet, want met virtual reality is tegenwoordig alles mogelijk. Te vaag? Nou, denk bijvoorbeeld aan fobie bestrijding, door middel van virtual reality kun je jouw patienten zonder enige moeite plaatsen in een situatie of ruimte die de therapie kan versterken.

Denk ook eens aan e-learning. Jouw nieuwe werknemers hoeven niet meer de gevaarlijke vloer op en kunnen van tevoren hun handelingen oefenen in een gesimuleerde ruimte. De mogelijkheden lopen ontzettend uiteen en zijn daardoor eindeloos.

Wil je een Virtual Reality animatie in 360 graden laten maken? De Animatier verdiept zich regelmatig in de nieuwste ontwikkelingen op virtual reality gebied en wil graag samen met jou:

De stap in het onbekende wagen!

Kosten virtual reality animatie

De kosten voor een virtual reality animatie zijn moeilijk te generaliseren. Er bestaan namelijk verschillende vormen van virtual reality animaties. Zo zijn er de stereoscopische animaties waarbij men een vaste 3D video bekijkt. Ook bestaan er 360 graden videos, waarbij de kijker de vrijheid heeft om om zich heen te kijken gedurende de film. Daarnaast is er nog de volledige vr-ervaring waarbij zowel de beweging als de interactie volledig bij de kijker ligt.

Deze drie verschillende vormen zijn technisch erg uitdagend. De kosten hiervoor zijn, zonder het doel te weten, dus ook moeilijk te bepalen. Neem contact met me op dan bespreken we, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden en de kosten.

Bekijk animatievoorbeelden

Virtual reality animatie offerte

Een offerte voor een stereoscopische 3D-animatie door De Animatier is altijd inclusief de kosten voor:

  • Een vormgeving in jouw huisstijl
  • Een passend muziekje
  • En een 3D-animatie op maat

Exclusief: script, storyboard en voice-over.

Voor de overige mogelijkheden van Virtual Reality neem je contact op via: 06 4786 2612

Interesse gewekt? De Animatier maakt altijd een offerte op maat.

Let op: speciale hardware/bril vereist voor het beleven van het gewenste 3D-effect. Brillen zijn al leverbaar vanaf € 10,- per stuk. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte laten maken

De Animatier werkt onder andere voor

Klanten-De-Animatier

Een virtual reality demo aanvragen?
Bel 06 4786 2612 voor meer informatie!

Of stuur een mailtje
Animatie laten maken door De Animatier

Animatie voorbeelden

Bekijk een aantal animatie voorbeelden van De Animatier in de showreel.

Bekijk de Showreel
Game of Thrones animatie voorbeelden

Inspiratie nodig?

Het onderdeel “Inspiratie” bevat diverse voorbeelden uit de animatieindustrie.

Bekijk inspiratie