Een 2D-animatie op maat?
Laat hem maken door De Animatier!

Tegenwoordig willen je (nieuwe) klanten meteen duidelijkheid over jouw product of dienst.
Als je een animatie laat maken, maak je binnen een minuut jouw voordelen duidelijk.
En doordat een dergelijke animatie niet al te complex is kun je bij De Animatier al
binnen 5 werkdagen een 2D animatie laten maken.

Kosten 2D-animatie

Een 2D-animatie wordt in 5 stappen gemaakt. Ten eerste maken we samen het script. Daarna zet De Animatier een stijl op en bij goedkeuring wordt het storyboard gemaakt. Ondertussen zoeken we samen een passende voice-over uit welke dan wordt ingesproken. De laatste stap is het animeren zelf.

Gedurende deze stappen zijn er steeds revisiemogelijkheden. Op deze manier houd je zelf de regie in handen. Hierdoor kan De Animatier een scherpe prijs maken voor een complete 2D-animatie op maat.

Benieuwd? Neem dan contact met me op. We bekijken dan samen, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden en de kosten.

Bekijk animatievoorbeelden

2D-animatie offerte

Een offerte voor een 2D-animatie door De Animatier omvat altijd:

  • Een duidelijk script
  • Een vormgeving in jouw huisstijl
  • Een overzichtelijk storyboard
  • Een zelfgekozen voiceover
  • Een passend muziekje
  • En een 2D-animatie op maat

Interesse gewekt? De Animatier maakt voor jou een offerte binnen 1 werkdag.

Direct offerte laten maken

De Animatier werkt onder andere voor

Klanten-De-Animatier

Ruth Evers
Ruth Evers
06/05/2022
Het is heel fijn samenwerken met Bram. Hij werkt snel en zorgvuldig. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken altijd na. Hij zorgt ervoor dat hij goed weet wat je als klant voor resultaat wil zien en denkt mee. Wij zijn heel blij met het eindproduct en krijgen er van anderen veel leuke opmerkingen over. Ik zou Bram voor een volgende opdracht weer vragen. - Ruth-
Alja Fredriksen
Alja Fredriksen
18/04/2022
Wat is het fijn samenwerken met Bram! Hij heeft originele ideeën en altijd tijd om snel aanpassingen te doen. Fijn contact en resultaat van de animaties/logo's voor onze tv-programma's Werners Garage en De Bourgondiërs is geweldig!
L. Geerlings
L. Geerlings
06/04/2022
Fijne samenwerking, mooie, heldere infographics! Bram is erg klantgericht en voelt goed aan welke stijl er bij de opdracht past. Top!
R. East
R. East
28/03/2022
Geweldig mooie animaties, super service en betaalbaar!
Jorg Wiedijk
Jorg Wiedijk
23/03/2022
Bram heeft mij de afgelopen jaren steeds geholpen met bedrijfsvideo's en animaties. Op basis van mijn briefings kwam hij iedere keer met verrassende mooie filmpjes. De Animatier kan ik 100% aanbevelen!
Sen. Er.
Sen. Er.
22/03/2022
De samenwerking met Animatier heb ik als zeer prettig ervaren. Er bestaat een hoge mate van toewijding en creativiteit. Alle wensen van de klant worden meegenomen en tot in de puntjes uitgewerkt; tot het precies zo is als de klant wilt. Voortreffelijk!
Ivo van Dinteren
Ivo van Dinteren
21/03/2022
Het was een prettig contact, een snelle opvolging en Bram biedt een goede kwaliteit.
Pia Sofia
Pia Sofia
21/03/2022
Geweldig leuke vent en super snelle service. Hij denkt mee en levert mooi werk. We zijn erg blij met onze avatars en animaties... en had ik al gezegd dat hij een goede dosis humor heeft? niet geheel onbelangrijk 😉
Jitse Brouwer
Jitse Brouwer
21/03/2022
Wij hebben Bram (Animatier) ingeschakeld omdat we een relatief saai document wilde omtoveren tot iets wat doorklikken uitnodigt. Bram is hier echt enorm in geslaagd en ik ben zelf extreem tevreden met het resultaat. Een aantal zaken die daartoe hebben bijgedragen: - Bram kon op korte termijn, snel leveren - Bram kon ons begeleiden in het visualiseren van onze ideeën en bood veel creativiteit - Bram was enorm flexibel en kon geregeld met ons zitten om onze aanpassingen snel te implementeren - Het resultaat was minstens even mooi als de voorbeelden die hij op zijn website heeft staan. - De prijs was erg marktconform. Kortom, Bram heeft het geweldig gedaan en we waren enorm tevreden met het resultaat. We hebben zelf uitvoerig vergeleken met andere aanbieders en ik kan persoonlijk Bram erg aanbevelen.
Esther van den Heuvel
Esther van den Heuvel
07/09/2021
Bram heeft voor ons een prachtige animatie video gemaakt om ons nieuwe bedrijfslogo te introduceren. Hij wist alle ideeën om te zetten naar een video waar wij ontzettend blij mee zijn. De samenwerking was prettig, hij reageert snel en communiceert duidelijk, komt zijn afspraken na en denkt goed mee.

Toch nog vragen?
Neem gerust contact op via 06 4786 2612

Of stuur een mailtje

Animatie voorbeelden

Bekijk een aantal animatie voorbeelden van De Animatier in de showreel.

Bekijk de showreel

Inspiratie nodig?

Het onderdeel “Inspiratie” bevat diverse voorbeelden uit de animatieindustrie.

Naar inspiraties