Een 2D-animatie op maat?
Laat hem maken door De Animatier!

Tegenwoordig willen je (nieuwe) klanten meteen duidelijkheid over jouw product of dienst.
Als je een animatie laat maken, maak je binnen een minuut jouw voordelen duidelijk.
En doordat een dergelijke animatie niet al te complex is kun je bij De Animatier al
binnen 5 werkdagen een 2D animatie laten maken.

Kosten 2D-animatie

Een 2D-animatie wordt in 5 stappen gemaakt. Ten eerste maken we samen het script. Daarna zet De Animatier een stijl op en bij goedkeuring wordt het storyboard gemaakt. Ondertussen zoeken we samen een passende voice-over uit welke dan wordt ingesproken. De laatste stap is het animeren zelf.

Gedurende deze stappen zijn er steeds revisiemogelijkheden. Op deze manier houd je zelf de regie in handen. Hierdoor kan De Animatier een scherpe prijs maken voor een complete 2D-animatie op maat.

Benieuwd? Neem dan contact met me op. We bekijken dan samen, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden en de kosten.

Bekijk animatievoorbeelden
Karakters laten animeren door De Animatier

2D-animatie offerte

Een offerte voor een 2D-animatie door De Animatier omvat altijd:

  • Een duidelijk script
  • Een vormgeving in jouw huisstijl
  • Een overzichtelijk storyboard
  • Een zelfgekozen voiceover
  • Een passend muziekje
  • En een 2D-animatie op maat

Interesse gewekt? De Animatier maakt voor jou een offerte binnen 1 werkdag.

Direct offerte laten maken

De Animatier werkt onder andere voor

Klanten-De-Animatier

De Animatier
5.0
Gebaseerd op 41 beoordelingen
powered by Google
daniel sdaniel s
13:57 04 May 23
Bram is een hele fijne kerel die voor ons als verlengstuk werkt van de creatieve marketeers bij Team Switch. Door Bram zijn wij sterker. En daar profiteren onze klanten van.
John BirdmanJohn Birdman
13:03 11 Nov 22
Het was een zeer fijne samenwerking met Bram van Animatier. Hij kon zich heel goed inleven in de aanvraag die ik had en wat ik aangeleverd kreeg overtrof mijn verwachtingen!Ik weet nu wie ik de volgende keer weer ga bellen!
Jimmy-Boy SpiesJimmy-Boy Spies
14:03 02 Nov 22
Namens het bedrijf QR-FIT hebben wij een aanvraag ingediend voor het maken van geanimeerde intro's voor al onze video's. Na vooraf contact te hebben gehad en een goeie schets gemaakt te hebben van de wensen en behoeften is De Animatier voor ons aan de slag gegaan. Het resultaat: Onwijs mooie geanimeerde intro's die we nu voor al onze video's gebruiken. Het is pakkend, sluit aan bij de visie van het bedrijf en in 5 seconden zie je helemaal waar het beeldmerk en het bedrijf voor staat.Tijdens het proces werden, we door middel van wire-frames, meegenomen in de animatie. Dit was erg leuk en fijn om te zien hoe De Animatier te werk gaat. De tunes worden afgestemd op de animatie en sloot daar ook perfect op aan.Al met al een hele fijne samenwerking en communicatie ervaren met De Animatier!
Ruth EversRuth Evers
10:42 06 May 22
Het is heel fijn samenwerken met Bram. Hij werkt snel en zorgvuldig. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken altijd na. Hij zorgt ervoor dat hij goed weet wat je als klant voor resultaat wil zien en denkt mee. Wij zijn heel blij met het eindproduct en krijgen er van anderen veel leuke opmerkingen over. Ik zou Bram voor een volgende opdracht weer vragen. - Ruth-
Alja FredriksenAlja Fredriksen
13:43 18 Apr 22
Wat is het fijn samenwerken met Bram! Hij heeft originele ideeën en altijd tijd om snel aanpassingen te doen. Fijn contact en resultaat van de animaties/logo's voor onze tv-programma's Werners Garage en De Bourgondiërs is geweldig!
Jitse BrouwerJitse Brouwer
14:00 21 Mar 22
Wij hebben Bram (Animatier) ingeschakeld omdat we een relatief saai document wilde omtoveren tot iets wat doorklikken uitnodigt. Bram is hier echt enorm in geslaagd en ik ben zelf extreem tevreden met het resultaat. Een aantal zaken die daartoe hebben bijgedragen:- Bram kon op korte termijn, snel leveren- Bram kon ons begeleiden in het visualiseren van onze ideeën en bood veel creativiteit- Bram was enorm flexibel en kon geregeld met ons zitten om onze aanpassingen snel te implementeren- Het resultaat was minstens even mooi als de voorbeelden die hij op zijn website heeft staan.- De prijs was erg marktconform.Kortom, Bram heeft het geweldig gedaan en we waren enorm tevreden met het resultaat. We hebben zelf uitvoerig vergeleken met andere aanbieders en ik kan persoonlijk Bram erg aanbevelen.
js_loader

Toch nog vragen?
Neem gerust contact op via 06 4786 2612

Of stuur een mailtje
Animatie laten maken door De Animatier

Animatie voorbeelden

Bekijk een aantal animatie voorbeelden van De Animatier in de showreel.

Bekijk de showreel

Inspiratie nodig?

Het onderdeel “Inspiratie” bevat diverse voorbeelden uit de animatieindustrie.

Naar inspiraties