Munitax WOZ Waarde Animatie

In 2022 maakte de Animatier voor Munitax en de gemeente Druten, Beuningen, Berg & Dal, Wijchen en Heumen deze uitleganimatie. Deze animatie legt uit wat de WOZ waarde inhoudt, hoe de WOZ waarde is opgebouwd en hoe je als woningbezitter bezwaar kan maken tegen de vastgestelde WOZ-waarde.

uitleg Woz waarde animatie

Animatie in (huis)stijl

De Animatier pakte de bestaande huisstijl van Munitax en maakte nieuwe onderdelen, karakters en omgevingen die aansluiten bij deze huisstijl. Zo ontstond er een herkenbaar beeld, passend bij de uitstraling van Munitax.

Munitax Woz Waarde

Over Munitax

Munitax is het gemeentelijk belastingkantoor van de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Wijchen. Zij regelen alles omtrend de bezwaren, kwijtscheldingen en betalingen met betrekking tot de berekende WOZ-waarde.

Ook op zoek naar een heldere uitleg?

Wil je jouw boodschap, product of dienst ook op een heldere en boeiende manier communiceren? Overweeg dan om een uitleganimatie te laten maken door De Animatier! Met onze expertise en creativiteit brengen we complexe informatie tot leven in een begrijpelijke en aantrekkelijke animatie.

Animatie laten maken