Animaties en infographics.
Dat is de passie van De Animatier!

Ongeacht de vraag, De Animatier helpt iedereen met het maken van animaties en infographics.
Met meer dan 10 jaar ervaring op animatie- en internetgebied weet De Animatier als geen ander wat
de beste oplossing is voor jouw product of dienst.

De Animatier werkt onder andere voor

Klanten-De-Animatier

Kernwaarden De Animatier

Korte lijntjes
Bram, De Animatier, neemt de opdracht aan, bespreekt de eisen, maakt de offerte, verwerkt de opdracht en verstuurt vervolgens zelf de factuur. Geen tussenpersonen of projectmanagers die het proces onnodig kunnen vertragen.

Duidelijke prijzen
De Animatier wil altijd marktconforme prijzen bieden. Op de website worden de richtprijzen, waar mogelijk, weergegeven. De Animatier gelooft, ook qua kosten, in transparantie en duidelijkheid.

Altijd maatwerk
De Animatier heeft geen laadjes met standaard animaties of infographics. Alle opdrachten zijn op maat gemaakt. Huisstijlen en guidelines worden daarbij gerespecteerd.


Animator Bram Bulkens, De Animatier

Alle puntjes op een rij

De Animatier streeft altijd naar:

  • 100% uitwerken van jouw doel
  • Veelzijdige en creatieve oplossingen
  • Een transparante en duidelijke communicatie
  • Heldere prijzen op projectbasis
  • Afronden binnen de deadline
  • Afronden binnen het budget
  • Een rapportcijfer van een 8 of hoger

Uitproberen? Bel Bram via 06 4786 2612 of

Stuur een email
Bram Bulkens, De Animatier

Hoi! Ik ben Bram, De Animatier

Als klein jongetje was ik al onderdeel van het A-Team, leider van een motorclub en kon mijn fiets raketten afschieten. Dat lijkt niet niks maar geloof me; met een ruime fantasie kun je de hele wereld aan! Ondertussen heb ik die fantasie al meer dan 15 jaar mogen gebruiken in diverse marketingmiddelen.

Benieuwd naar mijn ideeën voor jouw bedrijf of product? Vrijblijvend een kopje koffie drinken? Ik kom graag bij je langs!

Bram Bulkens
Eigenaar animatiebedrijf De Animatier

De Animatier
5.0
Gebaseerd op 41 beoordelingen
powered by Google
daniel sdaniel s
13:57 04 May 23
Bram is een hele fijne kerel die voor ons als verlengstuk werkt van de creatieve marketeers bij Team Switch. Door Bram zijn wij sterker. En daar profiteren onze klanten van.
John BirdmanJohn Birdman
13:03 11 Nov 22
Het was een zeer fijne samenwerking met Bram van Animatier. Hij kon zich heel goed inleven in de aanvraag die ik had en wat ik aangeleverd kreeg overtrof mijn verwachtingen!Ik weet nu wie ik de volgende keer weer ga bellen!
Jimmy-Boy SpiesJimmy-Boy Spies
14:03 02 Nov 22
Namens het bedrijf QR-FIT hebben wij een aanvraag ingediend voor het maken van geanimeerde intro's voor al onze video's. Na vooraf contact te hebben gehad en een goeie schets gemaakt te hebben van de wensen en behoeften is De Animatier voor ons aan de slag gegaan. Het resultaat: Onwijs mooie geanimeerde intro's die we nu voor al onze video's gebruiken. Het is pakkend, sluit aan bij de visie van het bedrijf en in 5 seconden zie je helemaal waar het beeldmerk en het bedrijf voor staat.Tijdens het proces werden, we door middel van wire-frames, meegenomen in de animatie. Dit was erg leuk en fijn om te zien hoe De Animatier te werk gaat. De tunes worden afgestemd op de animatie en sloot daar ook perfect op aan.Al met al een hele fijne samenwerking en communicatie ervaren met De Animatier!
Ruth EversRuth Evers
10:42 06 May 22
Het is heel fijn samenwerken met Bram. Hij werkt snel en zorgvuldig. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken altijd na. Hij zorgt ervoor dat hij goed weet wat je als klant voor resultaat wil zien en denkt mee. Wij zijn heel blij met het eindproduct en krijgen er van anderen veel leuke opmerkingen over. Ik zou Bram voor een volgende opdracht weer vragen. - Ruth-
Alja FredriksenAlja Fredriksen
13:43 18 Apr 22
Wat is het fijn samenwerken met Bram! Hij heeft originele ideeën en altijd tijd om snel aanpassingen te doen. Fijn contact en resultaat van de animaties/logo's voor onze tv-programma's Werners Garage en De Bourgondiërs is geweldig!
Jitse BrouwerJitse Brouwer
14:00 21 Mar 22
Wij hebben Bram (Animatier) ingeschakeld omdat we een relatief saai document wilde omtoveren tot iets wat doorklikken uitnodigt. Bram is hier echt enorm in geslaagd en ik ben zelf extreem tevreden met het resultaat. Een aantal zaken die daartoe hebben bijgedragen:- Bram kon op korte termijn, snel leveren- Bram kon ons begeleiden in het visualiseren van onze ideeën en bood veel creativiteit- Bram was enorm flexibel en kon geregeld met ons zitten om onze aanpassingen snel te implementeren- Het resultaat was minstens even mooi als de voorbeelden die hij op zijn website heeft staan.- De prijs was erg marktconform.Kortom, Bram heeft het geweldig gedaan en we waren enorm tevreden met het resultaat. We hebben zelf uitvoerig vergeleken met andere aanbieders en ik kan persoonlijk Bram erg aanbevelen.
js_loader

Samen een kopje koffie drinken?
Ik kom graag bij je langs! Bel 06 4786 2612

Of stuur een mailtje