Animaties en infographics.
Dat is de passie van De Animatier!

Ongeacht de vraag, De Animatier helpt iedereen met het maken van animaties en infographics.
Met meer dan 10 jaar ervaring op animatie- en internetgebied weet De Animatier als geen ander wat
de beste oplossing is voor jouw product of dienst.

De Animatier werkt onder andere voor

Klanten-De-Animatier

Kernwaarden De Animatier

Korte lijntjes
Bram, De Animatier, neemt de opdracht aan, bespreekt de eisen, maakt de offerte, verwerkt de opdracht en verstuurt vervolgens zelf de factuur. Geen tussenpersonen of projectmanagers die het proces onnodig kunnen vertragen.

Duidelijke prijzen
De Animatier wil altijd marktconforme prijzen bieden. Op de website worden de richtprijzen, waar mogelijk, weergegeven. De Animatier gelooft, ook qua kosten, in transparantie en duidelijkheid.

Altijd maatwerk
De Animatier heeft geen laadjes met standaard animaties of infographics. Alle opdrachten zijn op maat gemaakt. Huisstijlen en guidelines worden daarbij gerespecteerd.


Alle puntjes op een rij

De Animatier streeft altijd naar:

  • 100% uitwerken van jouw doel
  • Veelzijdige en creatieve oplossingen
  • Een transparante en duidelijke communicatie
  • Heldere prijzen op projectbasis
  • Afronden binnen de deadline
  • Afronden binnen het budget
  • Een rapportcijfer van een 8 of hoger

Uitproberen? Bel Bram via 06 4786 2612 of

Stuur een email

Hoi! Ik ben Bram, De Animatier

Als klein jongetje was ik al onderdeel van het A-Team, leider van een motorclub en kon mijn fiets raketten afschieten. Dat lijkt niet niks maar geloof me; met een ruime fantasie kun je de hele wereld aan! Ondertussen heb ik die fantasie al meer dan 15 jaar mogen gebruiken in diverse marketingmiddelen.

Benieuwd naar mijn ideeën voor jouw bedrijf of product? Vrijblijvend een kopje koffie drinken? Ik kom graag bij je langs!

Bram Bulkens
Eigenaar animatiebedrijf De Animatier

Ruth Evers
Ruth Evers
06/05/2022
Het is heel fijn samenwerken met Bram. Hij werkt snel en zorgvuldig. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken altijd na. Hij zorgt ervoor dat hij goed weet wat je als klant voor resultaat wil zien en denkt mee. Wij zijn heel blij met het eindproduct en krijgen er van anderen veel leuke opmerkingen over. Ik zou Bram voor een volgende opdracht weer vragen. - Ruth-
Alja Fredriksen
Alja Fredriksen
18/04/2022
Wat is het fijn samenwerken met Bram! Hij heeft originele ideeën en altijd tijd om snel aanpassingen te doen. Fijn contact en resultaat van de animaties/logo's voor onze tv-programma's Werners Garage en De Bourgondiërs is geweldig!
L. Geerlings
L. Geerlings
06/04/2022
Fijne samenwerking, mooie, heldere infographics! Bram is erg klantgericht en voelt goed aan welke stijl er bij de opdracht past. Top!
R. East
R. East
28/03/2022
Geweldig mooie animaties, super service en betaalbaar!
Jorg Wiedijk
Jorg Wiedijk
23/03/2022
Bram heeft mij de afgelopen jaren steeds geholpen met bedrijfsvideo's en animaties. Op basis van mijn briefings kwam hij iedere keer met verrassende mooie filmpjes. De Animatier kan ik 100% aanbevelen!
Sen. Er.
Sen. Er.
22/03/2022
De samenwerking met Animatier heb ik als zeer prettig ervaren. Er bestaat een hoge mate van toewijding en creativiteit. Alle wensen van de klant worden meegenomen en tot in de puntjes uitgewerkt; tot het precies zo is als de klant wilt. Voortreffelijk!
Ivo van Dinteren
Ivo van Dinteren
21/03/2022
Het was een prettig contact, een snelle opvolging en Bram biedt een goede kwaliteit.
Pia Sofia
Pia Sofia
21/03/2022
Geweldig leuke vent en super snelle service. Hij denkt mee en levert mooi werk. We zijn erg blij met onze avatars en animaties... en had ik al gezegd dat hij een goede dosis humor heeft? niet geheel onbelangrijk 😉
Jitse Brouwer
Jitse Brouwer
21/03/2022
Wij hebben Bram (Animatier) ingeschakeld omdat we een relatief saai document wilde omtoveren tot iets wat doorklikken uitnodigt. Bram is hier echt enorm in geslaagd en ik ben zelf extreem tevreden met het resultaat. Een aantal zaken die daartoe hebben bijgedragen: - Bram kon op korte termijn, snel leveren - Bram kon ons begeleiden in het visualiseren van onze ideeën en bood veel creativiteit - Bram was enorm flexibel en kon geregeld met ons zitten om onze aanpassingen snel te implementeren - Het resultaat was minstens even mooi als de voorbeelden die hij op zijn website heeft staan. - De prijs was erg marktconform. Kortom, Bram heeft het geweldig gedaan en we waren enorm tevreden met het resultaat. We hebben zelf uitvoerig vergeleken met andere aanbieders en ik kan persoonlijk Bram erg aanbevelen.
Esther van den Heuvel
Esther van den Heuvel
07/09/2021
Bram heeft voor ons een prachtige animatie video gemaakt om ons nieuwe bedrijfslogo te introduceren. Hij wist alle ideeën om te zetten naar een video waar wij ontzettend blij mee zijn. De samenwerking was prettig, hij reageert snel en communiceert duidelijk, komt zijn afspraken na en denkt goed mee.

Samen een kopje koffie drinken?
Ik kom graag bij je langs! Bel 06 4786 2612

Of stuur een mailtje