VR Animatie Siltec Cutimed

In opdracht van The Brandfloor maakte de Animatier een 360 graden Virtual Reality animatie voor BSN Medical waarin de kijker met zijn neus op de feiten gedrukt wordt. Het Siltec Cutimed product wordt voor de ogen van de kijker volledig uit elkaar getrokken en uit de doeken gedaan. Kijkers die deze animatie met een VR Bril op bekijken wanen zich even helemaal in de wereld van Siltec.

BSN Medical Logo

Over BSN Medical

Als wereldwijde multinational is BSN Medical een van de marktleiders op het gebied van productie en distributie van medische hulpmiddelen. Onze expertise strekt zich uit over diverse segmenten, waaronder gipsen, bandages, wondverzorging en compressietherapie.

The Brand Floor Logo

Over The Brand Floor

Een reclamebureau met de beste creatieve diensten. De missie van The Brand Floor is duidelijk: zij streven er te allen tijde naar relevant te zijn voor hun klanten door het leveren van uitzonderlijk creatief werk dat volledig voldoet aan de verwachtingen op het gebied van tijd, kosten en kwaliteit.

Wil je jouw klanten ook met de neus op de feiten drukken?

Probeer dan eens een 360 graden animatie van de Animatier! Samen duiken we in de wereld die Virtual Reality heet en geven we je klant een ervaring die hij nooit zal vergeten.
Kom een keertje langs en ervaar het zelf!

Virtual Reality animatie laten maken