Je wilt een infographic
of animatie laten maken?
De Animatier vindt niets te gek!

De Animatier is een expert in het vertellen van verhalen en kan hierdoor als geen ander uw boodschap verpakken in een passende animatie of infographic. Omdat niet elke boodschap hetzelfde is biedt De Animatier daarom ook verschillende vormen van animatie en infographics aan.

2D animatie met poppetjes door De Animatier

2D Animatie maken

Stel: je hebt veel bezoekers op je website, maar niemand blijft echt plakken of neemt contact met je op. Een animatie kan dan uitkomst bieden. De kijker krijgt in minder dan 2 minuten alle nodige informatie en wordt aangespoord om contact op te nemen.

Een 2D-animatie kan volledig op je bestaande huisstijl worden aangesloten en is dan ook uitermate geschikt voor op je website of sociale-media-kanalen.

2D-animatie laten maken
Animatie laten maken door De Animatier

3D Animatie maken

Een 3D-animatie lijkt wat bewerkelijker dan een 2D-animatie maar biedt wel degelijk voordelen. Zo kun je bij een 3D-animatie een product van alle kanten laten zien, deze opensnijden of er dwars doorheen kijken.

De Animatier maakt daarom geregeld 3D-animaties voor proces- of productanimaties. Ook een 3D-animatie kan goed aansluiten bij uw huisstijl.3D-animatie laten maken
Post productie elementen laten maken door De Animatier

Video of film laten maken

Ben je op zoek naar een partij die je volledige videoproductie uit handen kan nemen? Dankzij het netwerk van De Animatier kan dat! Van script tot montage, de Animatier helpt u graag bij het maken van uw (bedrijfs)video!

Video laten maken
Geanimeerde infographic door De Animatier laten maken

Geanimeerde infographic laten maken

Heb je veel informatie, cijfers en grafieken, maar weet je niet hoe je deze duidelijk over kunt brengen? Dan kan een geanimeerde infographic de uitkomst bieden. Met een infographic krijg je zelfs de droogste informatie leuk in beeld.

De Animatier helpt naast het animeren ook om alle informatie te organiseren, groeperen en vorm te geven.

Geanimeerde infographics
Interactieve infographic door De Animatier laten maken

Interactieve infographic laten maken

Wil je een online platform creƫren waar uw bezoekers alle beschikbare informatie zelf kunnen ontdekken? Een interactieve infographic maakt informatie visueel aantrekkelijk. Vooral consumenten zijn vaak gevoelig voor deze vorm.

De Animatier helpt bij het verwerken van alle informatie tot een leuke vorm en interactieve functies.

Interactieve infographics