Intro animatie De Bourgondiërs

In opdracht van Stokvis Content maakte de Animatier een logo én een logo-intro voor een nieuw TV-programma voor RTL: De Bourgondiërs. Samen hebben we gekeken naar wat De Bourgondiërs nu zo speciaal maakt en welke onderdelen belangrijk zijn voor de kijkers. Zo hebben we een meeslepende introductie-animatie weten te creëren dat de essentie van het Bourgondische leven vastlegt en de kijkers meeneemt op een boeiende reis door de wereld van lokale gastronomie, weelderige tuinen, antiek en brocante. De animatie belooft een smakelijke voorproefje te zijn van wat de kijkers te wachten staat in elke aflevering van dit intrigerende programma.

De Bourgondiërs RLT4 intro

Over De Bourgondiërs

Ontdek de ware essentie van het Bourgondische leven met een verrukkelijke mix van lokale gastronomie, schilderachtige (kasteel)tuinen en de charme van antiek en brocante! Het dynamische team van de Bourgondiërs, samengesteld uit stylist en antiekverzamelaar Bert Hazeleger, tuingoeroe Rob Verlinden,BBQ-meester Jeremy Vermolen en groenstylist Matthijs Hazeleger, neemt je mee op een avontuurlijke reis naar verborgen juweeltjes in Limburg. In De Bourgondiërs ontdek je samen met hen nog niet ontdekte, maar zeker geliefde locaties, waar het ultieme genot centraal staat!

De intro op TV bekijken?

De Bourgondiërs werd elke zaterdag uitgezonden om 14:30 uur op RTL 4.

Stokvis Content Logo Partner

Over Stokvis Content

Een dynamisch videobedrijf die televisieprogramma’s voor zowel publieke als commerciële omroepen creëert, met een blik op de toekomst door content te produceren voor platforms zoals Videoland. Maar ze gaan verder dan dat: hun veelzijdigheid strekt zich uit tot branded content, het organiseren van evenementen en roadshows, het produceren van commercials en content voor social media en YouTube.

Met programma’s zoals “De Grote Tuinverbouwing“, “Van Woonvilla naar Droomvilla” en “De Mooiste Wegen” hebben ze bewezen dat ze niet alleen verhalen vertellen, maar levens verrijken door inspiratie te bieden en mensen in beweging te zetten. Hun passie voor het creëren van boeiende content komt tot uiting in elk project dat ze aanpakken.

De Bourgondiërs logo animatie intro

Ook een intro animatie laten maken?

Jouw merk of project ook tot leven te brengen met een verbluffende introductie-animatie? Neem dan contact op met De Animatier! Wij geloven namelijk nog in maatwerk. Ons proces begint met een diepgaand begrip van jouw doelen en visie, zodat we een animatie kunnen creëren die naadloos aansluit bij jouw behoeften. Van conceptontwikkeling tot storyboard tot uiteindelijke animatie, we begeleiden je door elk stap van het proces om ervoor te zorgen dat het eindresultaat jouw verwachtingen overtreft.

Klaar om indruk te maken?
Laat De Animatier jouw verhaal vertellen!

Intro animatie laten maken