Interactieve vragenlijst laten maken op maat

Interactieve vragenlijst en online toolbox VSV

In opdracht van Talmor maakte de Animatier deze interactieve vragenlijst en online toolbox. Tijdens het project ‘Best Practice Carrousel’ zijn er namelijk door diverse VSV’s (Verloskundig Samenwerkingsverband) do’s en don’ts verzameld. Om deze kennis niet verloren te laten gaan is er besloten om een online tool te ontwikkelen waarmee kartrekkers, voorzitters, werkgroepen en bestuurders nieuwe projecten kunnen opstarten en begeleiden. Door verschillende vragenlijsten in te vullen ontvangt de gebruiker direct advies en de nodige downloads om een project(plan) op te kunnen zetten.

Bekijk online tool en vragenlijst
logo Talmor - Online Tool VSV vragenlijst

Wat is Talmor

Talmor geeft advies, trainingen en coaching aan onder andere verloskundigen en/of ambulancepersoneel. Ook leveren ze projectleiders en voorzitters voor diverse projecten en samenwerkingsverbanden. Het aanbod van Talmor is vooral gericht op kwaliteitsverbetering en communicatie. De kennis die Talmor opdeed samen met andere partijen komen nu samen in onder andere deze online Toolbox, gemaakt door De Animatier. De toolbox is een standalone applicatie geworden, zonder beheerpaneel.

De Animatier Logo

Over De Animatier

De Animatier maakt interactieve infographics, kaarten, vragenlijsten en tools ten behoeve van keuzehulp. Samen met Talmor maakte de Animatier een online interactieve tool waarbij de gebruiker verschillende vragenlijsten doorloopt. De uitkomst van de vragenlijsten worden direct berekend en een passend advies wordt gegeven. Daarnaast zijn er diverse downloads gekoppeld aan de uitkomsten, zodat de gebruiker direct de juiste document bij de hand heeft.

Een interactieve vragenlijst laten maken?

Ben je voor jouw project ook op zoek naar een interactieve vragenlijst? Of een keuzehulp tool waarmee de gebruiker snel een beslissing kan maken? Neem dan contact op met De Animatier en we kijken samen direct naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Interactieve vragenlijst laten maken