Interactief Verhalenplein OKT Amsterdam

Interactief verhalenplein OKT Amsterdam

Ouder- en Kindteams Amsterdam wilde graag wat meer inkijk geven in de diverse situaties van hun cliënten. In een interactieve tekening wordt een Amsterdamse omgeving nagebootst en worden de verschillende verhalen uit de doeken gedaan. De Animatier zorgde voor een passend design én de mogelijkheid om de inhoud via WordPress te kunnen beheren.

Bekijk interactief verhalenplein
Interactief Verhalenplein OKT Amsterdam Logo

Over OKT Amsterdam

OKT Amsterdam biedt steun aan alle kinderen, jongeren en ouders in de stad. Ze helpen bij opvoedingsvraagstukken en bevorderen een gezonde ontwikkeling. Of het nu om kleine zorgen of grote vragen gaat, iedereen kan contact opnemen via telefoon, chat of een bezoek brengen aan een Ouder- en Kindteam in de buurt. Ook kan men advies inwinnen bij de ouder- en kindadviseur op school.

De Animatier Logo

Over de Animatier

De Animatier maakt interactieve infographics op maat. Dat begint al bij het ordenen en in kaart brengen van alle animaties en dat eindigt bij het lanceren van de interactieve online omgeving. Ook alle tussenliggende stappen zoals design en programmeerwerk kan de Animatier op zich nemen. De Animatier neemt je in alles stappen van dit proces mee zodat je altijd zelf de regie houdt.

Ook een verhaal te vertellen?

Weet jij al hoe je je verhaal wilt vertellen? Of zit je nog met heel veel vragen? Neem dan gerust contact op met de Animatier en we kijken samen naar de mogelijkheden van een interactieve infographic.

Interactieve infographic maken