Interactief verhaal - Blijvend Veilig

Interactieve infographic Blijvend Veilig

Hoe complex is de uitdaging voor Blijvend Veilig? Wat speelt er zich af achter de voordeur van cliënten? Samen met Strategisch adviseur Feija Doornenbal van Inspiraat ging de Animatier aan de slag om een interactieve infographic op te zetten. In deze infographic leest de bezoeker verschillende verhalen van uiteenlopende casussen en leren ze hoe Blijvend Veilig een thuis weer veilig maakt voor iedereen.

Bekijk interactieve infographic
Logo Interactief verhaal - Blijvend Veilig

Wat is Blijvend Veilig

Blijvend Veilig is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties die samenwerken om de veiligheid in huis te herstellen. In nauwe samenwerking met lokale teams bieden ze ondersteuning aan het hele gezin. Het team is gemakkelijk bereikbaar en blijft dicht in de buurt. Ze verwijzen niet door, maar brengen alle benodigde hulp en expertise samen om een blijvend veilige basis voor iedereen in huis te waarborgen, van 0 tot 100 jaar.

Inspiraat marketing logo

Wie is Inspiraat?

Inspiraat is Feija Doornenbal en Feija is Inspiraat. Feija is ervan overtuigd dat de mooiste resultaten worden bereikt door verder te kijken dan de traditionele methoden. Ze verwerpt standaardoplossingen, hiërarchische benaderingen, meerjarenplannen en starre functiebeschrijvingen. Haar doel is om te inspireren en betekenisvolle projecten te realiseren; geen oppervlakkige marketing, maar een échte verbinding met klanten.

Ook een interactief verhaal laten maken?

Heb je ook een verhaal te vertellen? En wil je wat verder gaan dan een PDFje of een nieuwsbrief met te veel tekst? Denk dan eens samen met de Animatier na over een interactief verhaal of een interactieve infographic. Dit kan geanimeerd zijn of juist niet en kan beheert worden door de Animatier of zelf via bijvoorbeeld WordPress. Benieuwd naar wat er allemaal kan? Neem dan contact op!

Interactieve infographic laten maken