Avans interactieve leerroute

Interactieve online tool voor Avans+

Avans Hogeschool benaderde de Animatier voor het maken van een interactieve tool voor het vinden van jouw persoonlijke leerroute. Vergelijkbaar met een interactieve infographic helpt deze tool je binnen 5 vragen jouw persoonlijke leerroute uit te stippelen. Het uitgangspunt is de ambitie van de leerling zelf. Dit leidt vervolgens tot een vrijblijvend en persoonlijk opleidingsadvies. Nieuwsgierig hoe de tool werkt?

Bekijk deze interactieve online tool
Avans interactieve leerroute logo

Over Avans+

Avans+ is de opleider voor professionals, met een breed aanbod van opleidingen variërend van verpleegkunde tot bedrijfskunde en meer. Met ruim 200 postbachelor- en masteropleidingen biedt Avans+ korte en lange trajecten aan die aansluiten op diverse vakgebieden. Deze opleidingen worden verzorgd op verschillende locaties in Nederland, waardoor professionals de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen en hun carrière te versterken.

De Animatier Logo

Over de Animatier

De Animatier maakt animaties, infographics en interactieve online tools op maat. De interactieve onderdelen kunnen gemaakt worden met PHP, CSS, Javascript en jQuery. Dit betekend veel vrijheid in interactiviteit en animerende onderdelen. De gemaakte tools kunnen stand-alone gemaakt worden of op als plugin gemaakt worden voor WordPress. Daarnaast is databasing ook mogelijk. Denk hierbij aan grote hoeveelheden data die in interactief gemaakt moeten worden.


Ook een interactieve tool laten maken?

Wil je graag een interactieve tool laten maken? Heb je veel data wat je leuk en interactief wilt weergeven? Wellicht een keuzehulp met vragen? Neem dan contact op met de Animatier en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Keuzenhulp laten maken